Chicharito gyõztes gólja a hosszabbításban

Javier Hernandez a kispadról beállva a 92. percben szerzett gyõztesgólt, amellyel Mexikó 2-1-re legyõzte barátságos mérkõzésen Bosznia-Hercegovinát.


A 24. életévét ünneplõ születésnapos Ognen Vranjes katasztrofális védekezését használta ki, amellyel sikerült bevinni a döntõ jelentõségû találatot a ráadás perceiben. Vranjes kétszer sem tudott tisztázni, amelybõl többek között egy bivalyerõs ollózást is láthattunk a tizenhatosán belül, majd végül jött Chicharito, aki a Stoke City kapusa, Asmir Begovic kapujába piszkálta a labdát.

 

Hernandez, aki a Wales elleni gyõzelmet kihagyta, egy órányi játékidõt követõen állt be a Soldier Fielden rendezett mérkõzésen, és teljesítményével nagy lökést adott hazája válogatottjának a vasárnapi, Brazília ellen presztízsmeccsre, gól/meccs mutatója pedig így már 24 gól 35 válogatott meccsen.

 

 

"Teljesen véletlenül született a gól" - kezdte góljával kapcsolatban.

 

"Most mindenki ezen viccelõdik az öltözõben. Azonban szerintem a legfontosabb dolog az, hogy köszönhetõen Istennek sikerült 2-1-re gyõznünk."

 

"Boldog vagyok."

 

"Mindig is mondtam, hogy 100%-ig egészséges vagyok, és a csapat rendelkezésére állok. Akár 1, akár 90 percig játszat engem az edzõnk, akkor is teljesítményem legjavát fogom adni."

 

A gól 6:50-tõl látható


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!