McCarthy megszakítana csapata nyeretlenségét

Mick McCarthy eltökélt, hogy csapatával újra megízlelhessék a gyõzelem ízét, ehhez pedig nem kisebb feladatot vállal, mint hogy legyõzzék a Manchester Unitedet.


Az ír menedzser nem éppen legboldogabb napjait éli a Wolverhampton Wanderers élén, ugyanis csapata kiábrándító nyeretlenségi sorozatot produkál, és következõ mérkõzésük az Old Traffordon sem ígér sok jót a Manchester United ellen.

 

A Farkasok számára az egyetlen bíztató jel az lehet, hogy a Ligakupa címvédõje ellen pont abban a sorozatban kell megküzdeniük, amelyben legutóbbi gyõzelmüket aratták: akkor a Notts County együttesét verték meg 4-2 arányban, azonban az elõzõ hónapban aratott gyõzelem elõtt is csak egyszer, a Premier League nyitófordulójában nyertek a Stoke City ellen.

 

 

Bár pocsék formájuk nem sok jót ígér a Wolvesnek, Mick McCarthy optimista, és úgy véli, csapatával meglepetést is okozhatnak a Vörös Ördögök ellen.

 

"Jelen helyzetünkben nem lenne csodálatos, ha egy nagyszerû sorozatot produkálnánk a kupában?" - kezdte.

 

"Mindenki tudja, hogy milyen mérkõzéseken vagyunk túl."

 

"Éppen csak hogy vereséget szenvedtünk a Chelseatõl, most a Manchester Uniteddel nézünk farkasszemet a kupában, majd jön a bajnokságban a Manchester City. Ezt követõen se lesz megállás, mert ha már lúd, legyen kövér alapon jön majd még egy újabb meccs a United, majd az Arsenal ellen."

 

"Szólval nem lenne szép eredmény, ha a kupában mindezek közepette tovább tudnánk jutni a következõ fordulóba? Fõleg, hogy ez a Ligakupában azt jelentené, hogy egészen sokáig is eljuthatnánk."

 

Guardian 


Guardian

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!