2011/12: A hajtóerõ

A ManUtdFanatics.hu nyári mini-sorozatában visszatekintünk az elmúlt szezon nagy pillanataira.


Wayne Rooney egyike volt azoknak, akik a legtöbb gólt szerezték a Premier League elmúlt szezonja alatt. A United csatárát, aki 27 góljával járult hozzá csapata teljesítményéhez, egyedül az Arsenal játékosa, Robin van Persie elõzte meg, mindössze három találattal. 
 
Rooney gyakran játszott visszavont pozícióban, de így is rendszeresen gyarapította a Vörös Ördögök találatait a versenysorozat elsõ, West Brom elleni mérkõzéstõl, az utolsó Sunderland elleni meccsig. 
 
Wayne csakúgy, mint a Premier League egyik legeredményesebb játékosa, a kupa versenyeken is szerzett néhány emlékezetes pillanatot a United rajongók számára. Ilyen volt például csodálatos fejes gólja a City elleni FA-kupa találkozó alkalmával. 

 

 

Sir Alex Ferguson:

"Wayne Rooney ma a középpályán játszott, de ez átmeneti állapot. Sok hiányzó, sérült játékosunk van. Át kellett szerveznünk megint a játékot, de Wayne volt a csapat legjobbja. A középpályán is eredményes tudott lenni."
 
Wayne Rooney:
"Felemelt fejjel térhetünk a nyári szünetre, mert végig az élen voltunk, és csak a gólarány döntött a City a javára. Újból harcolni fogunk a bajnoki címért, ez nem kérdéses, jövõre jobbak leszünk, mint bármikor!"
 
Wayne Rooney a hajtóerõ


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!