Rooney: Welbeck a kulcs

A Manchester United csatára, Wayne Rooney abban reménykedik, hogy Danny Welbeckkel együtt a végsõ gyõzelemig vezethetik az angol válogatottat az Európa-bajnokságon.


A United kulcsfigurája készen áll arra, hogy a harmadik csoportmeccsen visszatérjen a pályára Donetskben, ahol a házigazda Ukrajna lesz az ellenfél, és arra számít, hogy az Unitedbeli csapattársával, Danny Welbeckkel együtt lesznek Anglia sikerének a kulcsa.
 
"Úgy fogok az edzéseken dolgozni, mintha én is végigjátszottam volna azt a két találkozót, így remélhetõleg, ha visszatérek a pályára, akkor jól fogok teljesíteni" - mondta Rooney. "Bízom a fiúkban, hogy megnyerik az elsõ két meccset, ezáltal már egy gyõztes csapatba térhetek vissza, amivel kvalifikáltuk magukat a csoportból."
 
"Azt gondolom, hogy mi képesek vagyunk együtt szerepelni. Az is bizonyítja ezt, ahogyan az elõzõ szezonban szerepelt (Welbeck - a szerk.), így egyre jobb és jobb játékossá fejlõdik majd a következõ években."
 
 
"Úgy érzem, hogy nagyon jól megértjük egymást a pályán. Ezzel több esélyt ad nekem arra, hogy több területem legyen, így könnyebben megtalálom a rést a kapu elõtt."
 
 


click-manchester.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!