Vörös Ördögök a válogatottakban: Nani kikapott

A Manchester United két sztárja, Rafael és Nani is egy góllal kapott ki nemzeti csapatával, bár a meccsek menete nagyban eltérõ volt.


A Vörös Ördögök szélsõ védõje kezdõ volt Argentína ellen a brazil válogatottban, végül 4-3-as vereséget szenvedett egy igen szórakoztató összecsapáson, amely eredetileg barátságos mérkõzés volt, de az utolsó pillanataban két piros lap is villant. Lionel Messi mesterhármast szerzett, többek között az õ góljával lett 4-3-a 85. percben. Amikor Rafaelt lecserélték öt perccel korábban és helyére Danilo állt be, még 3-3 volt az állás, miután Messi két és Augusto Fernandez egy találata mellett a braziloknál Borges Romulo, Oscar és Hulk voltak eredményesek. A találkozó végén egy hirtelen összecsapást követõen Ezequiel Lavezzi (aki pillanatokkal elõtte állt be csereként - a szerk.) és Marcelo jutott a kiállítás sorsára.

 


Eközben Naniék Portugália EB nyitóján 1-0-ás vereséget szenvedtek a német válogatottól. Egyik oldal sem találta a fogást a másikon egészen a 72. percig, amikor is Mario Gomez fejese mosolyt csalhatott a németet arcára. A németek szeretnének továbblépni az EB halálcsoportjának nevezett kvartettbõl, melyhez nagy segítség a hollandok veresége is, akik a korábbi meccsen 1-0-ra kaptak ki a dánoktól. A United kapusa, Anders Lindegaard csak a padon kapott szerepet, hiszen Stephan Andersen állhatott a kapuban, aki remekül tartotta sakkban Robin van Persie-t és társait.

Az egyetlen aktívan részt vevõ Vörös Ördög, aki nyerni tudott Javier Hernandez volt, aki nagy részt vállalt Guyana öngólja elõtt és végül Mexikóval 3-1-re gyõztek világbajnoki selejtezõn.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!