Kagawa döntetlennel zárta a szezont

Shinji Kagawa hosszúra nyúlt 2011/2012-es szezonja a japán válogatott Ausztrália ellen elért 1-1-es döntetlenjével ért véget.


A Manchester United várhatóan elsõ nyári igazolása kiemelkedett az egyébként pulzáló ritmusú világbajnoki selejtezõn, miután õ, és Keisuke Honda vitték hátukon a japán válogatottat.

 

A vendégcsapat szerezte meg a vezetést, amikor Yuzo Kurihara váltotta gólra Honda remek passzát, de a Socceroos egyenlíteni tudott, annak ellenére, hogy Mark Milligan kiállítása miatt 10 emberrel játszottak. Luke Wilshere vitatható tizenegyesgólja hozta egyenlõre a meccset, de létszámban is egyenlõ számban fejezte be a mérkõzést a két csapat, miután a találkozó végén a gólszerzõ Kurihara is a kiállítás sorsára jutott.

 

 

Kagawának egy nagy helyzete volt a mérkõzés végén, amikor erõs és lapos lövését Mark Schwarzer hárította, majd a hosszabbításban lecserélték. Egy esetleges gyõzelem Japán számára bebiztosította volna virtuálisan világbajnoki részvételüket, de a döntetlen is remek eredmény számukra.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!