Welbeck: Folytatnunk kell

Danny Welbeck tisztában van azzal, hogy a Franciaország ellen elért döntetlen után az angoloknak meg kell nyerniük soron következõ meccsüket a svédek ellen.


Roy Hogson csapata 1-1-es döntetlennel kezdett Ukrajnában, míg a házigazda Ukrajna 2-1-re diadalmaskodott a svédek felett.
 
A skandinávok az elmúlt évek során már többször bebizonyították, hogy igazi mumusai az angol válogatottnak, de Welbeck reméli, hogy most jó teljesítménnyel fognak elõrukkolni.
 
"Úgy vélem, hogy a Franciaország ellen mutatott teljesítményünk csak a kezdet volt" - mondta a United játékosa a krakkói sajtókonferencián.
 
"Szeretnénk tovább építkezni. Azt hiszem, hogy van még mit javítanunk a játékunkon."
 
"Semleges szemszögbõl visszatekintve jó mérkõzés volt. Miután végig nyitott volt a találkozó végkimenetele és több gólhelyzet is akadt, amelybõl született néhány találat."
 
 
Welbeck, aki debütálhatott a tornán azt reméli, hogy nem lesz túl meleg péntek este Kijevben.
 
Ugyanis hétfõn nagyon meleg volt és mindez magas páratartalommal párosult, ami kihatással volt a játékosokra, de a fiatal támadó reméli, hogy a következõ találkozók már kellemesebb körülmények között zajlanak.
 
"A meleg sokat kivesz a játékosokból" - mondta a Welbeck.
 
"A második félidõben (Franciaország ellen) már egy kicsit hûvösebb volt. Reméljük, hogy az elõttünk álló két mérkõzésen, már nem lesz ilyen gondunk, mivel esti idõponban játszunk majd mindkét alkalommal."
 
"Az orvosi stáb mindig figyelmeztet bennünket a megfelelõ folyadék bevitelre, és a verseny során végig hasznos tanácsokkal látnak el bennünket."
 
 
Welbeck már nagyon várja, hogy újra Unitedbeli csapattársával, Wayne Rooneyval az oldalán rohamozhassák az ellenfél kapuját, amelyre leghamarabb a jövõhéten megrendezett Ukrajna elleni találkozón kerülhet sor.
 
Rooneyról, aki bár nem játszhat, de ott lesz majd a svédek elleni meccsen, Welbeck a következõket mondta: "Mindannyian tudjuk, hogy Wayne szenvedélye a futball."
 
"Ki nem állhatja, ha nincs a pályán. Alig várja már, hogy lejárjon az eltiltása és csatlakozzon a csapathoz az Ukrajna elleni találkozón."
 
 


football365.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!