Nani villogott Portugáliával

Csalódást keltõ Eb-nyitómérkõzésüket követõen Portugália, Nanival a fedélzeten fordulatos mérkõzésen fantasztikus, 3-2-es gyõzelmet ért el Dánia ellen.


A Manchester United szélsõje szenvedett a portugálok Németországtól elszenvedett 1-0-s veresége alkalmával, de Dánia ellen új erõre kapott, és a másik szélen játszó Cristiano Ronaldo-t is túlragyogta.

 

A 25 éves középpályás készítette elõ a portugálok második gólját, Helder Postigának, de Nicklas Bendtner duplájával egyenlíteni tudtak a dánok, mielõtt Silvestre Varela a 87. percben megszerezte a Selecao gyõztes találatát.

 

"Megmutattuk mindenkinek, hogy megakarjuk nyerni ezt a mérkõzést" - kezdte Nani a mérkõzés után újságírók kérdéseire.

 

"Amikor Dánia egyenlített, rengeteg düh jött ki belõlünk, és megvolt a vágyunk, hogy a magunk javára fordítsuk a dolgokat."

 

"Az egyetlen dolog, amivel foglalkoztunk az a gyõzelem volt, és nagyon keményen kellett küzdenünk egészen az utolsó pillanatig. Ez az, amit próbáltam átadni a csapattársaimnak."

 

"Azok az utolsó percek döntõ jelentõségûek voltak. Mindent meg kellett adnunk a gyõzelemért, és ezzel mindent kockáztattunk."

 

 

Az egykori United játékos, Cristiano Ronaldo számos nagy ziccert elpuskázott, de Nani támogatásáról biztosította egykori klubtársát.

 

"Mindenki hagy ki helyzeteket. Cristiano nagyon fontos számunkra, mert segít a védekezésben és a támadásokban is" - tette hozzá.

 

Portugália jelenleg harmadik helyen áll a 2012-es Európa-bajnokság B-csoportjában, azonos pontszámmal, mint Dánia, és három ponttal lemaradva a csoportot vezetõ Németország mögött, akik eddig mindkét mérkõzésüket megnyerték. Naniék az utolsó fordulóban a pont nélkül álló Hollandiával meccselnek vasárnap.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!