Kuszczak a Brightonnál folytatja

A Brighton & Hove Albion együttese nyerte a Manchester United lejáró szerzõdése miatt távozó kapusa, Tomasz Kuszczak kegyeiért folyó harcot, és két évre szerzõdtették a lengyel portást.


A 30 éves egykori lengyel válogatott kapuvédõ több mint 50 alkalommal állt a Vörös Ördögök kapujában azt követõen, hogy 2007-ben az Old Traffordra igazolt a West Bromwich Albiontól.

 

Azonban többek között az olyan kapusok sikerei, mint Edwin van der Sar, majd az idén David de Gea, megakadályozták abban, hogy Kuszczak a csapatba kerüljön, amely okán igencsak frusztrálttá vált Manchesterben.

 

Az elõzõ szezon második felét kölcsönben a Watford együttesénél töltötte, de miután a Manchester Unitedtõl lejáró szerzõdése miatt szabadon távozhatott, a Gus Poyet vezette, másodosztályban vitézkedõ Sirályokhoz igazolt.

 

 

"Rengeteg klub érdeklõdött Tomasz iránt itthonról, és külföldrõl egyaránt, de az sok mindent elárul a klub ambícióiról, hogy õ a Brightonhoz akart igazolni" - kezdte az uruguayi szakember klubja hivatalos honlapjának.

 

"Már jó ideje nyomon követtük a játékát, és az õ érkezése nagyszerû versenyhelyzetet teremt majd a másik két kapusunk, Casper Ankergren és Peter Brezovan számára is, azért hogy ki viselje jövõre az 1-es számú mezt."

 

"Az érkezése csak jót tehet a csapat fejlõdése szempontjából."

 

A ManUtdFanatics.hu szerkesztõsége minden jót kíván pályafutása további szakaszára Tomasz Kuszczaknak.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!