Ferguson: Tovább kell lépni

Sir Alex Ferguson szeretné, ha végre mindenki pontot tenne a Wayne Rooney saga után, amely bár felbolygatta a Manchester United mindennapjait, azonban itt az idõ, hogy tovább lépjenek.


A Manchester United, de különösen Wayne Rooney uralták a brit és a nemzetközi sajtó címlapjait, miután a csatár kijelentette, hogy távozni akar az Old Traffordról, majd két nappal késõbb jelentette maradását.

 

Az angol válogaott támadó eloszlatta a találgatásokat és új, öt éves szerzõdést írt alá a Vörös Ördögöknél múlt héten pénteken.

 

 

"Nagyon nagy traumát éltünk át a Manchester Unitednél ezekben az idõkben, és nem kétséges, hogy mindenki ugyanannyira fellélegezhetett, mint én, hogy végül a Rooney körüli helyzet megoldódott" - kezdte Ferguson a Wolverhampton Wanderers elleni Ligakupa mérkõzés elõtt kiadott meccsprogramfüzetben.

 

"Mérhetetlenül boldogak vagyunk, hogy velünk marad, és kulcsszerepet vállal majd abban, hogy továbbra is minden fronton trófeákért legyünk harcban - mind ebben a szezonban, mint a jövõben."

 

"Amikor a hírek megjelentek, hogy Wayne távozni akar, a közvélemény nagyon rászállt erre az ügyre, de egyben olyan választ generált, amelyben megmutatkozott, mekkora klub is a Manchester United és végül meggyõzte õt, hogy merra van a jó irány."

 

"Wayne bocsánatot kért tõlem, és a csapattársaitól is, most pedig eljött az idõ, hogy pontot tegyünk ennek az ügynek, és az elmúlt hétnek a végére, és az elõttünk álló kihívásokra koncentráljunk."

 

"Nagyszerû csapatunk van, az egység és a szellemiség remek, és a klub struktúrája bíztató. Nincsen semmi baj a Manchester Unitednél."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!