Sir Alex: Lehet még igazolás

Sir Alex Ferguson felfedte, a klub a színfalak mögött továbbra is azon dolgozik, hogy az átigazolási idõszak során még néhány játékost az Old Traffordra csábítsanak.


Az MUTV-nek adott exkluzív interjújában a menedzser elmondta, nem csak Shinji Kagawa és Nick Powell lesznek az érkezõk, ha jól alakulnak a dolgok. Annak ellenére, hogy a médiában már találgatások indultak meg ez ügyben, a United továbbra is tárgyalásokat folytat átigazolások tekintetében, amelyek gyakran hosszabb idõbe telnek.

"Igen, lehetséges ez" - felelte Ferguson, amikor megkérdezték tõle, reménykedik-e új igazolásokban. "Egy-két dolgon munkálkodunk, de nem tudok igazán mit mondani errõl, hogy õszinte legyek."

 


"Igyekszünk elvégezni a munkánkat a szezon végénél - sok idõt töltöttünk Shinji ügyével kapcsolatban és Nick Powellel is sikerült megállapodni még a rájátszás elõtt, ami nagyon jó dolog volt, mert igazán kiválóan szerepelt a Wembleyben."

"Amikor egy üzlet nem köttetik meg azonnal, hanem hosszú ideig kell tárgyalni, akkor nem várható el, hogy egy csettintésre megoldódik."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!