Joyce örül Cofie kölcsönének

A Manchester United tartalék csapatának edzõje, Warren Joyce örül, hogy John Cofie a Sheffield Unitedhez került kölcsönbe.


Tavaly már játszott kölcsönben az ifjú csatár a Royal Antwerpenben és Joyce úgy érzi, a Belgiumban szerzett tapasztalatokkal sokra viheti új állomáshelyén, ráadásul a Bramall Lane nagy közönsége elõtt is tanulhat majd újat.

 

A 2011/2012-es szezonban Danny Wilson Pengései hihetetlenül közel álltak a másodosztályban való feljutáshoz, most pedig úgy tûnik, hogy Cofieban reménykednek a támadószekció megerõsítésében.

 

"Ez egy nagyszerû döntés az õ szempontjából" - magyarázta Joyce a ManUtd.com-nak.

 

"Természetesen nagyon sokat profitált belõle, hogy hat hónapig Belgiumban játszott, ez hihetetlenül sokat számít a fejlõdését illetõen."

 

"A Sheffield Unitedben játszani egy újabb erõpróba lesz számára. Õk egy nagy klub, hatalmas szurkolói bázissal, de utóbbit már megtapasztalhatta Antwerpenben is. Hihetetlen szurkolói bázisuk van, akik nagyon szenvedélyesek, és ténylegesen felvehetik a versenyt a Sheffield fanatikusaival."

 

 

Cofie mellett valószínûleg 2012 hátralévõ részére egy másik középcsatárt is nélkülöznie kell Joycenak, aki nem más, mint az elõzõ szezon házi gólkirálya, Will Keane, ugyanis õ még a nyár eleji angol U19-es válogatott Eb-selejtezõjén szenvedett súlyos térdszalag szakadást.

 

"Hihetetlen balszerencse ez egy ilyen fantasztikus szezont követõen" - tette hozzá.

 

"Az volt az utolsó meccse, mielõtt nyári szabadságra mehetett volna, de sajnos megsérült, ez pedig hosszú idõre partvonalon kívülre tette."

 

"Hatalmas csalódás ez mind neki, mind pedig a klub számára."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!