Transfer Center - 2012. július 16-22

Clint Dempsey az új célpont.


 

2012. július 22.

 

A The Sunday People úgy értesült, hogy a Fulham középpályása, Moussa Dembele helyett Clint Dempsey az új célpont a Manchester United és a Liverpool csapatánál.

 

2012 július 20.

 

Az AZ Alkmaar technikai igazgatója, Ernest Stewart szerint a klub középpályása, Rasmus Elm hamarsan döntést hoz a jövõjével kapcsolatban. A 24 éves svéd válogatott középpályásnak már csak egy év van a szerzõdésébõl és az elmúlt idõszakban felkeltette a Manchester United és a Hamburg érdeklõdését. "Beszéltünk Elmmel és az ügynökével, remélem, hogy tudja mit akar és hamarosan döntést hoz a jövõjérõl" - nyilatkozta Stewart a De Telegraafnak."Ezek tudni fogjuk, hogy mit tehetünk."

 

Angol lapértesülések szerint a Manchester City és a Juventus mellett a Manchester United is 15 millió fontos ajánlatot tett az Arsenal csapatkapitányáért, Robin van Persie-ért. A holland támadó szerzõdése jövõ nyáron lejár a londoni klubnál és néhány hete már kijelentette, nem kíván hosszabbítani az Ágyúsokkal.

 

A Sao Paulo visszautasította a Manchester United 27 millió fontos (35 millió euró) ajánlatát Lucas Mouráért. A brazil csapat a Daily Mail információi szerint játékosáért megdöbbentõen magas, 50 millió fontos árat kér.

 

2012. július 19.

 

 

A Southamptonnál befejezõdtek a találgatások Nathaniel Clyne ügyével kapcsolatban, hiszen a fiatal védõ egy 4 éves szerzõdés kötött a Crystal Palace csapatával, amely minden vitát lezár, hiszen a Uniteddel is szóba hozták a játékost.

A Daily Mirror szerint Sir Alex elmondta barátainak, hogy nagyon jó esély van arra, hogy leigazolják az Arsenal csatárát, Robin van Persie-t. Az ex-Vörös Ördög, Steve Bruce szerint a holland csatár egy félelmetesen erõs duót alkothatna Wayne Rooneyval.

Az Atletico Madrid középpályása, Oliver Torres kizárta egy esetleges kölcsönszezõdés lehetõségét, aki iránt állítólag a Manchester United érdeklõdik. A 17 éves középpályásra számos top európai klub felfigyelt, miután Spanyolországgal megnyerte az U-19-es Európa-bajnokságot. Azonban a fiatal játékmester ragaszkodik ahhoz, hogy maradni akar, és tovább fejlõdni az Atleticoban.

A Galatasaray alelnöke, Refik Arkan elismerte, kapcsolatban állnak a Manchester United csatár, Dimitar Berbatov ügynökével. Ahírek szerint Berbatov ügynöke új csapatot keres a támadónak. "Megbeszéléseket folytatunk Berbatov ügynökével" - mondta Arkan a Radyspornak. "Mi egy világklasszis csatár akarunk leigazolni. Az elnönünk is ezt akarja, de a végsõ döntést az edzõ fogja meghozni (Fatih Terim). Berbatov az egyik lehetõség."



 

 

 

2012. július 17.

 

Dimitar Berbatov ügynöke a calciomercato.com-nak elmondta, a bolgár játékost az AC Milan és a Juventus is szeretné leigazolni és a játékos is szívesen szerepelne a milánói gárdában.

 

Egyes spekulációk szerint a Manchester United az Athletic Bilbao csatárát, Fernando Llorente-t akarja megszerezni. A The People azt állítja, hogy a Manchester City mellett, a United is beállt az Athletic Bolbao csatár kérõi közé. A spanyol válogatott játékosért a hírek szerint már a héten ajánlatot fognak tenni a Vörös Ördögök.
 


A Borussia Dortmund védõje, Neven Subotic elismerte, egyszer szívesen kipróbálná magát a Premier League-ben. A szerb válogatott játékos már régóta rajta van a Manchester United és a Chelsea radarján. "Abszolút" - válaszolta a Kick-nek, hogy kipróbálná-e magát Angliában. "De mikor és hol? Nem tudok semmirõl. Ez csak egy kósza gondolat, ahogy tellik az idõ. Megszeretném majd mérettetni magam a legjobbak között. Tetszik, ahogy ott játszanak a játékosok."

 

A Click-Manchester értesülései szerint a Schalke csatára, Klaas-Jan Huntelaar nem biztos a jövõjét illetõen. A holland csatárt az újságok szóba hozták a Manchester United, az Arsenal és a Tottenham Hotspur csapatával is az elõzõ idény vége óta. Huntelaar a következõket nyilatkozta: "Jelenleg az új idényre készülök. Lehet, hogy itt (Schalke) maradok. De ki tudja mi lesz még..." 


 

A hírek szerint a Manchester United csatára, Dimitar Berbatov túl drága az iránta érdeklõdõ klubok számára. Berbatov tegnap este közölte Facebookon, hogy el kívánja hagyni az Old Traffordot. Rengeteg klub meg akarta szerezni a bolgár csatárt, mint a Paris St Germain, a Borussia Dortmund, a Malaga, a Lazio és a Besiktas. Ugyanakkor a Daily Express úgy értesült, hogy a támadó 5 millió fontba kerülne, ezzel együtt pedig a heti 90.000-res bérével megfizethetetlenné vált Dimitar, aki januárban tölti be a 32. életévét. 

 


2012. július 16.

 

 

A The Daily Mail arról számolt be, hogy a United kedden megbeszéléseket fog folytatni a 13 éves középpályás, Foday Nabay-jal. A Birmingham csoda-gyereke szabadon igazolhatóvá vált St Andrewsból és a hírek arról szólnak, hogy a top klubok mint meg akarják szerezni.

 
 

Az El Mundo állítása szerint a Barcelona B 18 éves ígéretes szélsõjét, Gerard Deulofeut a Manchester United, a Chelsea és a Real Madrid is megfigyeli.

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!