Lingard öröme a debütálása után

Jesse Lingard teljesen fel volt villanyozva, hogy debütálhatott a Unitedben az AmaZulu FC elleni 1-0-ás gyõzelem alkalmával.


"Ez egy nagyszerû élmény volt" - kezdte jól látható lelkesedéssel az MUTV-nek. "A tréningek és a játék velük (az elsõ csapat) egy fantasztikus, új élmény számomra, és remélhetõleg folytatni is tudom mindezt. Most minden olyan gyorsan történik, de szerintem sokat tudtam fejlõdni ez idõ alatt."
 
"Ez csodálatos volt. Ez mindent túlszárnyal, hogy debütálhattam a Manchester Unitedben. Ennél nincs jobb érzés."
 
"Helyén kellett kezelni a dolgokat, mint egy normál meccsen és figyelmen kivül hagyni a rajongókat és a stadiont. Koncentrálni kellett, hogy mindent jól csináljak. Még jobb volt, hogy a csapattársakkal együtt nyertünk - akikkel évek óta együtt játszottunk, ez igazán jó."
 
 
Carrick és Scholes jelenléte sokat segített, hogy gyorsan fel tudja venni a mérkõzés ritmusát.
 
"Õk már hosszú idõ óta játszanak és amikor beszélgetek velük, mindig jó tanácsokkal látnak el, amelyeknek nagy hasznát veszem" - mondta a warringtoni születésû középpályás. "Azon leszek, hogy mindezt a saját játékomba is belevigyem."
 
"Remélhetõleg ebben a szezonban a mester számítani fog rám az elsõ csapat edzésein, amely után talán ott lehetek néhány meccsen, amivel értékes tapasztalatokat szerezhetnék."
 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!