Veseli fejlõdni szeretne

Frederic Veseli elégedetten konstatálta, hogy pályára léphetett a Manchester United felnõtt csapatában, ennek ellenére elismerte, van még mit tanulnia ahhoz, hogy jobb hátvédként nyújtson megfelelõ teljesítményt.


A januárban a Manchester Citytõl szerzõdtetett svájci fiatal a védelem közepén játszva szerzett nevet magának, de a tartalékoknál más pozíciókban is megfordult, mióta magára húzta a Vörös Ördögök mezét. Mindazonáltal tavaly sérülései miatt csak limitált mennyiségû játéklehetõséget kapott, úgyhogy az, hogy Durbanben az AmaZulu FC ellen 50 ezer ember elõtt játszhatott, hatalmas lépésként könyvelhetõ el.

 

"Jó érzés volt" - mondta Veseli a MUTV-nek a mérkõzést követõen.

 

"Hatalmas tömeg volt kint, én pedig a felnõttek között játszhattam, úgyhogy nagyon boldog vagyok."

 

 

"Mindig is középhátvédként játszottam, de természetesen tudnom kell más posztokon is játszani. Szokatlan poszt számomra a védelem jobb oldalán futballozni, de már korábban is elõfordult hasonló. Vannak még olyan pontjai a játékomnak, amelyben fejlõdnöm kell, és természetesen jobban kell teljesítenem."

 

"Teljesen más a szélen játszani, hiszen többet kell elõretörni, és emellett még rengeteg mindenben kell elõre lépnem, de ha játszik az ember, akkor mindig értékes tapasztalatokat gyüjthet."

 

"A szurkolók jobban éltettek minket, mint otthon, ezt pedig mindig jó érzés látni. Hihetetlen tapasztalatokat szerezhetek, hiszen itt együtt játszhatok, és edzhetek a felnõtt csapattal. Megszokhatom, hogy miként mûködik együtt a csapat, és hogyan készülnek fel egy-egy mérkõzésre. Már nagyon várom a következõ mérkõzést."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!