Ronaldo: Rooney vissza fog térni

Az egykori United csillag bízik Rooney javulásában.


A Manchster United egykori játékosa, Cristiano Ronaldo bízik abban, hogy Wayne Rooneynak sikerül kilábalnia gyenge formájából.

A Vörös Ördögök csatára egy hetes, a jövõjét firtató találgatásoknak vetett véget azzal, hogy végül aláírta újabb, 5 évre szóló szerzõdését az Old Traffordon.

Rooney 2004-ben igazolt át Manchesterbe az Evertontól, a tavalyi remek idénye után azonban idén nem tudott maradandót alkotni. Eddig csupán egyetlen gólt szerzett, azt is büntetõbõl.

De egykori csapattársa, Ronaldo - aki rekordnak számító 80 millió fontért váltott klubot 2009-ben - bízik Wayne képességeiben és tudja, hamarosan újból terrorizálni fogja az ellenfél védelmét.

 

 



"Wayne nem kezdett jól ebben a szezonban, de õ még mindig ugyanaz a kiváló játékos és tudom, hamarosan meg is mutatja újra ezt." - mondta Cristiano a Sun-nak.

"Úgy döntött, marad a Unitednél, ezt pedig mindenkinek tiszteletben kell tartani. Nem vagyok abban a helyzetben, hogy tanácsot adhassak neki, de tudom, a dolgok nagyon gyorsan meg tudnak változni."

"Én sem kezdtem jól a szezont, de nagyon nehéz minden mérkõzésen a legmagasabb szinten teljesíteni. Nyugodt maradtam, keményen dolgoztam, tettem a munkám a csapatért és elkezdtem gólokat rúgni, hirtelen minden megváltozott. Néha elõfordul, hogy rosszul játszol, de utána újra gólt fogsz szerezni. Wayne-nel is ez fog történni."

Ronaldo úgy véli, Sir Alex Ferguson képes lesz segíteni a Vörös Ördögöknek abban, hogy a kicsit beragadt rajtot követõen egyre jobbak legyenek.

Annak ellenére, hogy immár csak a United veretlen az angol élvonalban, voltak olyan mérkõzések, amik sokkal jobban is alakulhattak volna a, többek között a Fulham, Everton és West Brom elleni mérkõzések is.

"Amikor Angliában játszottam, a United rengeteg kupát, trófeát nyert." - mondta Ronaldo. "Tavaly nem nyertek semmi különlegeset és jelenleg nem is játszanak kiemelkedõen, de ez csak egy rövid idõszak. Idõt kell adni a Unitednek, hogy a játékosok újra megtalálják önmagukat. A stílusuk nem változott, vettek néhány játékost is. Nem mindig adtak ki magukból 100%-ot, de tudom, hogy nagyon hamar újra kiválóan fognak teljesíteni."

"Öt éven át élveztem a munkát Sir Alex Fergusonnal. Mindin nagyon jó kapcsolatom volt vele és úgy gondolok rá, mint egy barátra és nagy menedzserre. Számomra Sir Alex és Mourinho a legjobb menedzserek a világon. Egy fiatalabb és egy idõsebb, de mindketten megnyertek már mindent."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!