Kagawa szépen beilleszkedik

Shinji Kagawa a Manchester Unitednél eddig eltöltött rövid idõszaka alatt is már igazán pozitív benyomást tett Sir Alex Fergusonra.


A japán válogatott középpályásnak csak egy rövid, csereként történõ bemutatkozásra volt lehetõsége a Vörös Ördögök felkészülési túrájának elsõ, AmaZulu elleni mérkõzésén, de szombaton elõreláthatólag kezdeni fog az Ajax Cape Town ellen.

 

"Hasonlóságot mutat Park Ji-Sunggal. Mindketten fegyelmezettek, és keményen dolgoznak" - kezdte a skót menedzser sajtótájékoztatóján.

 

"Fantasztikus volt már eddig is. Nagyon remek teljesítményt nyújtott az edzéseken. Három-négy nappal le van maradva mögöttünk, de holnap játszani fog."

 

"Nagyon elégedettek vagyunk. Azokban a kvalitásaikban, amelyekben össze lehet haszonlítani Ji-vel, azokban szinte teljesen ugyanolyanok. Nagyon profi hozzáállásúak, és remek velük együtt dolgozni. Nem jelent majd számára problémát, hogy beilleszkedjen a klubnál."

 

"Amit megtudtunk korábban Kagawáról, az pontosan ugyanaz, mint amit most látok tõle. A különbség most az, hogy a játékosaink felmérik a saját képességeiket. Nagyon gyors, két lábas, a Dortmudban pedig remek gólmutatói voltak. Nagyon jól teljesít, boldog vagyok."

 

 

A skót menedzser a legerõsebb kezdõtizenegyével fog pályára lépni holnap az Ajax Cape Town ellen, majd lehetõséget biztosít kiegészítõ embereinek is, hogy újból bizonyíthassanak.

 

"A lehetõ legerõsebb kezdõcsapatunkkal fogunk kezdeni holnap, majd késõbb néhány fiatalt is harcba állítunk" - tette hozzá.

 

"Több mint 20 játékost hoztunk el magunkkal a túrára. Szeretnénk mindannyiuknak játéklehetõséget biztosítani. Mi mindig abban reménykedünk, hogy sikerül sérülések nélkül megúsznunk a túrát, és egyébként most is ez a helyzet."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!