Sir Alex: Jó kezdés az új fiúktól

Sir Alex Ferguson rajta tartotta a szemét a két nyári igazoláson, Shinji Kagawan és Nick Powellen az Ajax Cape Town elleni DHL túra mérkõzésén.


Bebe késõi góljának köszönhetõen 1-1 lett a végeredmény, miután Kagawa óriási helyzetben ziccert hibázott, amivel a nyitó meccsén betalálhatott volna. A japán válogatott középpályás cseréjeként beállva, Powell megvillantotta remek technikai tudását, de nem volt szerencséje, hogy kiegyenlítsen a hosszabítás elõtt.
 
"Ez egy versenyképes játék volt" - kezdte a menedzser az MUTV-nek adott nyilatkozatában. "Néhány helyen problémák támadtak, ezért úgy döntöttünk, hogy változtatásokat eszközölünk néhány fiatalabb játékos beállításával."
 
"Shinji nagyon jó volt. Õ egy intellingens futballista, gyors és egész idõ alatt fent van a feje. Tudja, hogy mikor kell passzolni és én elégedett vagyok vele. Nick Powell egy tehetséges fiú. Nem volt edzésben és csak 30 percet kapott, hogy egy kicsit megmozgassa magát a kondiciója szempotjából, de nagyon igéretes tehetség a fiú."


 
"Reagáltunk a kapott gól után. Növeltük a tempót, majd azonnal a mi játékunk dominált és talán gyõzhettünk volna. Kielégítõ teljesítmény volt, egy versenyképes játék és nagyszerû hangulat jellemezte a találkozót. Most 16 óra utazás vár ránk (Shanghai-ba), ahol arra lesz szükségünk elõször, hogy helyre rázódjunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!