Macheda támogatja barátját

Kiko Macheda elmondta, nagy reményeket fûz csapattársához és honfitársához, Davide Petruccihoz, szerinte a fiatal középpályás jó benyomásokat tehet a United elsõ csapatában.


A 20 éves játékos a szerdai, AmaZulu elleni elsõ felkészülési mérkõzésen állt be az utolsó húsz percre, ezzel immár a nagyok között is bemutatkozhatott, miután a tartalékokkal mindent megnyert a legutóbbi szezonban.

Macheda - aki a gyõztes gólt szerezte Durbanben - örül, hogy jó haverja is a túrán van és véleménye szerint fényes jövõ vár Petruccira az Old Traffordon.

"Nagyon elégedett vagyok Davidével" - mondta Kiko a Manutd.com-nak. "Kemény idõszakai voltak sérülései miatt, de a legutóbbi szezonban nagyszerû volt a tartalékok között. Megérdemelte, hogy a túrán szerepeljen, és ha kicsit nagyobb szerencséje lett volna, gólt is szerzett volna."

 


"Azt mondtam neki, legyen nyugodt, ne helyezzen túl nagy nyomást magára, csak élvezze a túrát, tegye a tõle telhetõ legjobbat és játsza a saját játékát. Õ egy nagyszerû játékos és jó látni az elsõ csapatban. Remélem, nagyon jó lesz a jövõben is."

Macheda már a következõ szezonról gondolkozik és elmondta: "Remek lehetõség a túra, hogy megmutassuk a menedzsernek, mire vagyunk képesek. Csak remélni tudom, hogy a szezon során is kapok lehetõségeket."

"Célom, hogy jól szerepeljek a felkészülés során és remélhetõleg rendszeres tagja leszek az elsõ keretnek. Úgy vélem, készen állok és nagyon várom már a rajtot."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!