Anderson nagy reményekkel vág neki az új szezonnak

A Manchester United középpályása egy sérülések nélküli szezont céloz meg, hogy bizonyíthasson és javíthassa Sir Alex Ferguson variációs lehetõségeit a középpályán.


A 24 éves brazil játékos 2007-ben csatlakozott a United keretéhez és legemlékezetesebb pillanata elsõ szezonjához kötõdik, amikor a Bajnokok Ligájában õ értékesítette a sorsdöntõ utolsó büntetõt.


Azóta eltelt 4 szezon, de kisebb-nagyobb sérülései miatt rengeteg kihagyásra kényszerült a tehetséges középpályás, különösen a 2010. februárjában elszenvedett térdsérülése volt súlyos, így Anderson tudja, ez a szezon meghatározó lehet karrierje szempontjából az Old Traffordon.


„Az elmúlt 2 év nagyon nehéz volt. Senki nem akar olyan játékost, aki sokat sérült, de én még fiatal vagyok, csak 24 éves, és szerintem túl tudok lépni ezen.”


„Az egész nyarat Európában töltöttem, hogy a térdemet javítsam. Most már 100%-os vagyok, nincsen sérülésem, nincs problémám.”

 


„Ez egy nagyon fontos szezon lesz számomra. Az elsõ 3 évemben megnyertünk mindent, a Bajnokok Ligáját, a Premier Leaguet, a Ligakupát, aztán jött az a súlyos sérülés. Próbáltam átlendülni rajta, amikor visszatértem, de néha utána is éreztem még a térdemben a fájdalmat.”


„Néha úgy érzi az ember, hogy váltania kéne, de én jól érzem itt magam. Ez a klub mindig segített engem, akárcsak az összes többi játékost”


A brazil középpályás mindössze 7 mérkõzésen lépett pályára kezdõként az elõzõ évadban, így visszatérése komoly erõsítés lehetne a United középpályás sorának.


„A Manchester Unitedben sok jó játékos van, Scholes, Carrick, Cleverley, Giggs.”


„Ha további játékosokat hozunk, az még többet segíthet a csapatnak, de ez bármelyik klubról elmondható.”


„Szerintem, ha egészséges tudok maradni, akkor én is egy ilyen új játékos lehetek, aki segíthet a Unitednek sikereket elérni, mert amikor nincsenek problémáim jól szoktam játszani. A baj akkor kezdõdik, amikor megsérülök, 6-7 meccs után az elõzõ szezonban úgy éreztem, mintha az egyik lábam 30%-al gyengébb lenne a másiknál.”
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!