Túra napló: Fokváros

A ManUtd.com újságírói, Nick Coppack és Gemma Thompson elutaztak a csapattal, és rendszeresen friss turné blogokkal látják el a rajongókat, melyek közül a sorozat hatodik részében a fokvárosi meccsnapról számolnak be.


 Július 21. szombat
 
09:50 Jó reggelt mindenkinek a szeles és hideg Fokvárosból, most hallom az ismerõseimtõl, hogy Manchesterben meleg, napos idõ van, de én nem bánom, hogy itt vagyok, még akkor sem ha belegondolok, hogy nem sokára egy fedetlen sajtópáholyban fogok majd fagyoskodni. A fõnök azt mondta tegnap, hogy egy erõs kezdõt fog összeállítani a mai meccsre és néhány fiatal játékos is lehetõséghez juthat majd a mérkõzés menete alatt. Továbbá megerõsítette, hogy Kagawa is szerepelni fog. (GT)
 
10:40 A Cape Town elleni mérkõzés után egy újabb maratoni, 16 órás repülõ út vár ránk Shanghai-ba. Voltam már Kínában kétszer is, de Shanhaiba elsõ alkalommal fogok járni. Biztos vagyok abban, hogy egy nagyon jó meccset látunk majd Drogbáék ellen. Nagyon várom a találkozást a kínai szurkolókkal, ami fogadott bennünket Pekingben, 2005-ben és 2007-ben, az valami fantasztikus élmény volt. (GT)
 
11:55 A Victoria & Alfred Waterfront Hotel Fokvárosban egyszerûen elképesztõ. A kikötõ a festõi Tábla-heggyel a hátterében, rengeteg gyönyörû látnivalót tartogat, beleértve a repülõ bálnákat is. Nem hittem volna, hogy ilyen állatokat is fogok látni a túra során. Fantasztikus élmény volt. Nagyszerû lenne, több idõt itt eltölteni, de a meccs után azonnal indulunk tovább Kínába. Amit szintén nagyon várok már. (NC)
 
 
14:00 Meg van a kezdõ - Amos, Vermijl, Wootton, Ferdinand, Blackett, Valencia, Carrick, Scholes, Anderson, Kagawa, Hernandez. Cserék: Lindegaard, Johnstone, Berbatov, Powell, Macheda, Bebe, Brady, Petrucci, Tunnicliffe, Veseli, Lingard. (GT)
 
 
14:50 A fõnök MUTV-nek adott interjújából kiderült, hogy Chris Smalling még 10 hétig lábadozik lábközépcsont mûtétje után. (GT)
 
16:56 Elnézést, hogy ismételten nem tudtam élõben közvetíteni a mérkõzésrõl, újból a technika ördöge játszott velünk. A játék nem rég fejezõdött be, ami 1-1-es döntetlennel zárult. Az Ajax Cape Town vezetésének Bebe gólja vetett véget. Nick Powell is szerephez jutott a második félidõben. Sajnos megint akadozik a kapcsolat. Amint lehet újból jelentkezem. (GT)
 
18:35 Van egy pár meccsel kapcsolatos reakció és Sir Alextõl is interjúnk, többek között Bebével kapcsolatos dícsérete, ezek mind hamarosan olvashatók lesznek a ManUtd.com-on. (GT)
 
 
18:46 Szóval véget ért a Dél-Afrikai túra. Részesei lehettünk egy gyõzelemnek az AmaZulu FC ellen és a Vörös Ördögöktõl már oly megszokott módon egy drámai utolsó percekben beállított 1-1-es döntetlennek az Ajax Cape Town ellen. Én nagyon élveztem az dél-afrikai túrát, ez egy nagyon szép ország, és szeretnék még ide visszajönni máskor is életem során. Hamarosan indulunk a reptérre, 16 óra a levegõben, mire megérkezünk Kínába vasárnap este. Hétfõn reggel jelenkezem a sanghai bolggal. Viszlát Kínában! (GT)


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!