Transfer Center - 2012. július 23-29

Egy újabb fiatal brazil, William Oliveira Souza iránt érdeklõdünk.


2012. július 29.

 

 

A Click-Manchester értesülései szerint a Manchester United élénken érdeklõdik a fiatal brazil, William Oliveira Souza iránt. "A Liverpool képviselõje már látott engem játszani, és tetszett neki. A klub küldött is számomra egy szerzõdésajánlatot." nyilatkozta a Globonak. "De más csapatok is érdeklõdnek - Manchester Unted, Chelsea és az Arsenal. Majd meglátjuk, mi fog történni."

 

 

 

2012. július 28.

 

A The Sun értesülései szerint a Galatasaray együttese 5 milió fontot ajánlott a United csatára, Dimitar Berbatov játékjogárét.

 

 

2012. július 27.

 

Federico Macheda ügynöke Giovanni Bia  beszélt a csatár jövõjét illetõen az olasz médiában. "Macheda várhatóan továbbra is a Manchester United játékosa marad" -mondta Biaa Sky Sports-nak "Volt egy boka problémája, de rendbe jött és remek formában játszott a turnén. Sir Alex Ferguson szeretné, hogy Macheda továbbra is  a Vörös Ördögöknél maradjon."

 

A Juventus hivatalos honlapján jelentette be, hogy Paul Pogba átesett az orvosi vizsgálaton és hamarosan aláírja szerzõdését a torinói csapatnál. A játékosért bejelentett kártérítési díj 1 millió euró.

 

A spanyol napilapok arról számoltak be, hogy Nuri Sahin közel áll ahhoz, hogy kölcsönbe kerüljön egy top Premier League klubhoz. Állítólag a Real Madrid már megegyezésre jutott a játékossal afelõl, hogy a transzfer létre jöhessen. A futballistáért a Manchester United, az Arsenal és a Tottenham csapata is érdeklõdik.

A The Daily Mail egy újabb névvel állt elõ az átigazolási piacon, aki nem más, mint a Celtic középpályása, Victor Vanyama. A futballistát a QPR és a Stoke csapata is le szeretné igazolni, de a legfrissebb hírek szerint a United és az Arsenal is nagy érdeklõdést mutat a játékos iránt.

 

 

2012. június 25.

 

A portugál óriás Benfica csapatának elnöke, Luis Felipe Vieira elmondása szerint 31 millió eurónál kevesebbért nem hajlandó eladni Axel Witselt. A 23 éves belga válogatott középpályása az utóbbi idõben mutatott jó teljesítményével hívta fel magára a Manchester United és az AC Milan figyelmét, de a klub elnöke elmondta, hogy amelyik csapat meg akarja szerezni a futballistát, annak a kivásárlási árat kell kifizetnie: "Minden csapatnak világos, hogy kizárólag a kivásárlási árért cserébe vagyunk hajlandóak elengedni õt" - kezdte Vieira az Antenna 1-nak. "Ha valaki jön, és kifizeti ezt az összeget, akkor már nem tehetünk semmit. Nagyon elégedettek vagyunk Witsellel, és nem gondolkodunk az eladásán." 

A Molde menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer a Romerikes Bladnek tett nyilatkozatában elmondta, hogy megpróbálja megszerezni a United fiatal csatárát, Joshua Kinget.

 

 

2012. július 24.

 

Lucas Moura ügynöke, Wagner Ribeiro elmondta, hogy semmilyen egyezség nem történt a Manchester Uniteddel, mert a játékos klubja nem fogadta el a brazilért tett ajánlatot.

 

"Elérték a határt" - mondta Ribeiro az OUL-nak. "Lucas Moura nem fogja elhagyni a jelenlegi együttesét, mert boldog a Sao Pauloban. El kell felejteni ezt az ügyet, mert jelenleg nincs arra lehetõség, hogy elmenjen."

 

"A Manchester United ajánlatot tett, amelyet nem fogadtak el és nem fognak több ajánlattal elõállni, mert nem hajlandóak több pénzt áldozni erre a transzferre."

 

 

A talkSPORT értesülései szerint a River Plate U-20-as argentin válogatott játékosa, Ezequiel Cirigliano iránt érdeklõdik a Manchester United.

 

 

2012. július 23.

 

A Mirror beszámolója szerint a Sao Paulo és a Manchester United megállapodott Lucas Moura 26 millió fontos átigazolási összegében. A Vörös Ördögöknek már csak a játékos ügynökeivel kell megállapodni a személyes feltételeken. 

 

 

A talkSport úgy tudja, hogy Dimitar Berbatov legújabb kérõje a Zenit Szentpétervár, amely csapat le szeretné igazolni a Manchester United csatárát. A játékos ügynöke, Emil Danchev felvette velük a kapcsolatot és az elõzõzetes hírek szerint 2 éves szerzõdést fognak kötni a felek.

 

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!