Milk Cup: United 8-0 Revo

A Co Tyrone ellen meglepetésre elszenvedett vereséget követõen a Manchester United akadémiai csapata 8-0-ra elgázolta a norvég Revo Express csapatát Ballmoneyban.


James Wilson kezdte meg a gólgyártást egy baloldali szögbõl történõ nagyszerû helyzetkihasználással, majd õ maga duplázta meg a csapat elõnyét, amikor Liam Grimshaw remek passzát váltotta gólra.

 

Sam Byrne nevéhez fûzõdik a Vörös Ördögök harmadik találata, amikor még a félidõ elõtt Wilson beadása a kapufáról visszapattant elé, õ pedig nem hibázott.

 

A második félidõre Josh Harrop került reflektorfénybe, ugyanis egymás után három gólt szerezve (kettõt még az elsõ félidõben) mesterhármast ért el, majd õ szerezte a csapat utolsó találatát is, így négy góllal zárta a mérkõzést.

 

A csereként beállt Ashley Fletcher is gólt jegyezhetett fel a neve mellé, miután értékesített egy nagyszerû egy-egyes szituációt.

 

Az akadémistáknak még mindig van esélyük továbbjutni csoportjukból, ha megfelelõen nagy gólarányú gyõzelmet aratnak az Ichifuna ellen, és a csoport másik eredménye is számukra kedvezõen alakul.

 

 

"A fiúk sikeresen talpra álltak, annak ellenére, hogy nem a lehetõ legerõsebb ellenfél ellen játszottunk ma este, de amit az edzésen sikeresen gyakoroltunk, az kijött a mérkõzésen is, és nagyszerû akciók végén remek gólokat tudtunk szerezni" - mondta Paul McGuinness, az U18asok edzõje az MUTV-nek.

 

"Josh négyet rúgott, de akár hét-nyolcig is juthatott volna. Szép gólokat szerzett, elégedett lehet magával."

 

"Tényleg nem tudom mire számíthatok az Ichifunatól, nehéz megmondanom. Energikusak és izgatottak lesznek amiatt, hogy ellenünk játszhatnak, nekünk pedig ugyanolyan hozzáállásra lesz szükségünk, mint ma. Ha tovább akarunk jutni, akkor gólokat kell szereznünk, és gyõznünk kell."

 

United: Gollini (O'Hara); McConnell, Rowley, McNair, Grimshaw; Weir (Fletcher), Harrop, Rothwell, Pearson (Willock); Byrne (Pereira), Wilson (Redmond).

 

Gólok: Wilson 17, 31; Byrne 35; Harrop 37, 39, 54, 68; Fletcher 63


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!