Hernandez enyhíthet a terheken

A United két tapasztalt támadója nélkül kénytelen készülni a szombati, Tottenham elleni hazai mérkõzésre, mivel Michael Owen és Wayne Rooney is hosszabb idõre az oldalvonalon kívülre szorult.


De Dimitar Berbatov formája és Javier Hernandez felbukkanása a sammibõl segíthet a Vörös Ördögöknek a jó forma megtartásában.

Chicharito hat gólt szerzett már idén, köztük négyet az utolsó négy mérkõzésen, az utolsó két meccsen pedig egyaránt gyõztes gólokat lõtt. 

"Mindannyian elégedettek vagyunk vele." - mondta Sir Alex Ferguson. "Mindenki izgatottan figyeli a klubnál. Nagyon jól dolgozik edzésen és nagyon fogékony mindenre."

Azonban Sir Alex nem lepõdött meg azon, hogy Hernandez milyen gyorsan beilleszkedett, mióta Mexikóból áttelepült Manchesterbe. "Nem vagyunk meglepve - mielõtt leszerzõdtettük, sokáig tanulmányoztuk õt. Sokat dolgozunk vele. Látva õt az felkészülés alatt és az edzéseken, tudtuk, hogy jó lesz és így is lett. Nagyon jó helyrõl származik, ez elõnyére válik."

"Teljesen más kultúrából jött, nem tudhatod mit vált ki ez egy Mexikóból érkezõ fiatalból. De õ beszéli a nyelvet és ez nagyon fontos. A keddi gyõztes góljával ismét bebizonyította,hogy egy kiváló befejezõ."

De nem csak Hernandez érdeme az, hogy végre emgfordult a United szerencséje és három egymást követõ mérkõzésen nyerni tudtak. "A játékosok koncentrálnak." - folytatta a menedzser. Nagyszerû eredményt értünk el a Stoke ellen. Mindenki tudja, milyen nehéz ott nyerni. A bekapott gól után remekül visszahoztuk a mérkõzést. A szurkolók is zseniálisak voltak. Ez mindenki számára felemelkedés volt."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!