Milk Cup: United 2-1 Ichifuna

Az Ichifuna elleni 2-1-es gyõzelme ellenére is lemaradt a Milk Cup elõdöntõjérõl a Manchester United akadémiai csapata.


A Co Tyrone elleni elsõ csoportmeccsen elszenvedett vereség döntõnek bizonyult az ifjú Vörös Ördögök szempontjából, ugyanis az ott elvesztegetett három pont miatt nem sikerült a csoportból való továbbjutás.

 

Pedig Ben Pearson (a képen) révén az utolsó, Ichifuna elleni csoportmeccsen már a 3. percben vezettek a manchesteriek, akinek erõs lövését nem tudta hárítani a japánok kapusa.

 

Sokan ezt követõen azt gondolhatták, hogy a csapat hasonló módon, mint a Revo Express ellen, gõzhenger módjára lép át ellenfelén, ám az elsõ félidõbõl csak James Wilson helyzetét lehetett a gólon kívül feljegyezni, bár õ akár meg is duplázhatta volna a vezetést, közelrõl fölé lõtt helyzete jobb értékesítésével.

 

 

A második félidõben csereként beállt Ashley Fletcher remek helyzetet puskázott el, amely meg is bosszulta magát, ugyanis a japánok egyenlítettek Reo Ishikawa révén, akinek fejese Ben Pearson mindenfajta mentési kísérlete ellenére a hálóban kötött ki.

 

Szerencsére a bekapott gól nem küldte padlóra Paul McGuinness fiait, és James Wilson révén tíz perccel késõbb sikerült az egyenlítés, amikor az ezzel harmadik gólját szerzõ támadó egy remek labdaátvétel révén került elõnybe védõjével szemben, majd a kapussal szemben már nem hibázott.

 

Az U18-asok számára a továbbjutás ellenére sem lett vége a tornának, ugyanis vígaszágon a South Coast Strikers ellen játszanak majd ma (szerda) este 8-kor.

 

United: O'Hara; Rowley, McConnell, McNair, Grimshaw; Pearson, Rothwell, Harrop (Byrne), Pereira, Goss (Weir); Wilson.

 

Gólok: Pearson 3, Wilson 61 ill. Ishikawa 51


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!