Milk Cup: Tizenegyesekkel kapott ki a United

A Manchester United akadémiai csapata 1-1-es döntetlent játszott a Strikers FC-vel a Milk Cup vigaszágának számító Globe competitionben, ám tizenegyesekkel 4-3-ra kikaptak.


Az eredmény legalább annyira jó volt, hogy az ijfú Vörös Ördögöknek így lehetõségük lesz megbosszulni a Co Tyrone elleni csoportmeccsen elszenvedett vereséget, miután a csütörtöki utolsó találkozójukon újra velük meccselnek majd. A meccs ma (csütörtökön) fél 3-kor kezdõdik.

 

Már a hetedik percben hátrányba került Paul McGuinness együttese, ám az ír csatár, Sam Byrne egy baloldali beadást követõen fejesgóllal egyenlített a 29. percben. A második félidõben már nem esett gól, így tizenegyesek döntöttek a továbbjutó kilétérõl.

 

James Weir, Joe Rothwell és James Wilson mind értékesítették büntetõjüket, ám Andreas Pereira felsõ kapufát lõtt. Josh Harropnak mindenképpen be kellett volna lõnie saját tizenegyesét, hogy mérkõzésben tartsa csapatát, ám nem sikerült neki, így a Strikers FC játékosai örülhettek.

 

United: Gollini; Weir, McConnell, McNair, Grimshaw (Rothwell); Redmond, Pereira, Goss, Harrop; Fletcher (Pearson), Byrne (Wilson).

 

Gól: Byrne 29


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!