Rooneyék újra edzésen

Sir Alex Ferguson megerõsítette, az 2012-es Európa-bajnokságon szereplõ játékosok részesei lesznek a DHL túra további állomásainak.


A Vörös Ördögök következõ szezon elõtti barátságos mérkõzésére augusztus 5-én, vasárnap kerül sor Osloban a Valerenga csapata ellen.
 
Wayne Rooney és Nani csütörtökön kezdik az edzéseket. A Dél-Afrikából és Kínából visszatérõ keret kezdi felölteni régi formáját az új szezon indulása elõtt. 
 
 
Egy hét múlva újra megkezdõdik a kemény munka Carringtonban, és a menedzsernek lesz bõven lehetõsége válogatni a visszaérkezõ játékosokkal kibõvült keretbõl. Rooney-ék visszatérése, a keret tapasztalt játékosai, az új dedikálások és a fiatal tehetségek alkotta csapat játéka, fokozza majd a túra látnivalóinak izgalmát.
 
"Azok a játékosok akik a csütörtöki edzésen részt vesznek minden bizonnyal velünk tartanak majd Norvégiába, Svédországba és Németországba is" - mondta Sir Alex.
 
"Nekik is szükségük van a játéklehetõségekre, mert vészesen közeleg az új szezon, aminek az elsõ mérkõzésére a keret minden tagjának a legjobb formájába kell kerülnie."   
 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!