Milk Cup: Revans a Co Tyrone felett

Az elsõ csoportmeccset megbosszulva a Manchester United legyõzte a Co Tyrone együttesét a Milk Cupon, miután tizenegyesekkel 4-2-re diadalmaskodtak az észak-ír együttes felett, 2-2-es rendes játékidõt követõen.


Sam Byrne kezdte meg a gólgyártást 20 perc után, amikor kisebb rugdalózás után talált az ír támadó a kapuba. Az elõny mindössze 10 percig tartott, amikor Aaron Patterson lapos lövése átsuhalt Kieran O'Hara kezei között.

 

Bár Andreas Pereira egy közeli fejesnek köszönhetõen megszerezte elsõ gólját, mióta Manchesterbe igazolt a PSV Eindhovenbõl, újból jött a Tyrone egyenlítése, amikor Sammy McElvey a tizenhatoson belül vett le egy magas labdát, majd nem hibázott, így megint tizenegyesek következtek.

 

Liam Grimshaw a felsõ lécet találta el, de James Weir, James Wilson, Joe Rothwell és Andreas Pereira is betalált, utóbbi tegnap kihagyta a büntetõt a Strikers FC ellen, és nagyszerû hitérõl tanúbizonyságot téve kegyetlenül bevarrta. Így a Vörös Ördögök harmadik helyen végeztek a Milk Cup Globe competitionjében, amely összességében a hetedik helyet jelenteti Paul McGuinness legénységének.

 

United: O'Hara; Weir, McConnell, McNair, Rowley; Pearson, Rothwell, Pereira, Goss; Byrne, Wilson.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!