Carrick bárhol játszik, ha kell

Michael Carrick bevallotta, ha arra van szükség, nagyon boldogan játszik a védelem tengelyében, ahogy tette azt a Shanghai Shenhua elleni felkészülési mérkõzésen is.


A klasszis középpályás korábban többször szerepelt már védõként, legyen szó a 2009/10-es sérüléshullám esetérõl, vagy a legutóbbi szezon során lejátszott Leeds, Wigan, Blackburn elleni összecsapásokról.

"Elég kényelmes meccs volt számomra, mindegy, hogy a védelem közepén kellett játszanom. Nem kellett túl sokat védekeznem" - mondta Carrick az MUTV-nek.

"De engem nem zavar ez. Néha-néha megtörténik ilyen, nekem pedig a munkámat kell végeznek, de most nem volt olyan sok veszély, mint a múltban."

 


"Teljesen más a játék ebben a posztban, mint a középpályán, mikor körülötted van mindenki. Itt van olyan, hogy sokáig semmit nem kell csinálnod, aztán hirtelen váltanod kell, úgyhogy jó, hogy megérted a játék ezen részét és remélhetõleg ebbõl csak profitálni tudok."

"Jó hazaérni. Nagyszerû különbözõ országokba ellátogatni és találkozni a világ más részein élõ szurkolóinkkal és elõttük játszani meccset, de jó hazatérni is. Az elkövetkezendõ két hét során rengeteg munka vár ránk, hamarosan kezdõdik a szezon és minden kezdõdik elölrõl."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!