Transfer Center - 2012. július 30 - augusztus 5

Moura és van Persie érkezhet.


2012. augusztus 5.

 

A Daily Mail információi szerint Lucas Moura Newcastle-bõl az Old Traffordra utazott, ahol a mai napon orvosi vizsgálaton vehet részt, miután arról szólnak a hírek, a Manchester United és a Sao Paulo megegyezett a játékos átigazolási áráról, mely 30 millió font.

Sir Alex Ferguson nem utazott el Norvégiába a csapattal és sokan úgy vélik, azért maradt Manchesterben, hogy a Moura-ügy után Robin van Persie-t is sikerüljön a Vörös Ördögökhöz csábítani. Az Arsenal 25 milliót szeretne holland támadójáért, ám a United 20 milliós ajánlatot készül tenni bízva, hogy elfogadják azt a londoniak.

 

 

2012. augusztus 3.

 

A Daily Mail értesülései szerint a PSG együttese is beszáll a Manchester United célpontja, a brazil Lucas Moura kérõi közé. 

 

Az Anderlecht fiatal tehetsége, David Henen elárulta, hogy visszautasította a United ajánlatát. A 16 éves középpályás a következtõket nyilatkozta a La Derniere Heure-nek: "Nagyon jó pénzügyi feltételek mellett felajánlottak nekem egy szerzõdést, de a menedzserem az tanácsolta, hogy elõször Belgiumban bizonyítsak. Ezért visszautasítottam azt az ajánlatot, hogy az ottani akadémián folytassam a pályafutásomat. A Unitednél megértették ezt, de azt mondták, hogy figyelemmel fogják követni a fejlõdésemet. Ez fog motiválni engem és erõsíteni az ambícióimat."


A Marca arról számolt be, hogy a Manchester United is csatlakozott a Real Madrid középpályása, Nuri Sahin érdeklõdõi közé. A török játékos nincs benne Jose Mourinho terveiben, de a spanyol csapat elõször csak kölcsön szeretné adni a futballistát. Az eddigi érdeklõdõk az Arsenal és Spurs mellett, most állítólag Sir Alex Ferguson is beáll a sorba, hogy megszerezhesse a fiatal középpályást.

 

 

2012. augusztus 2.

 

A Real Madrid szeretné megszerezni Nanit. A portugál szélsõ jelenlegi szerzõdése 2014-ben lejár és a megújítás egyelõre nem halad. A protransfers.ru szerint a királyi gárda egy 19,7 millió fontos ajánlattal kezdené a licitet Naniért, akit az Anzhi Makhachkala nagyon le akar igazolni.

 

A SkySports úgy értesült, hogy a United és más top klubok is Neil Taylor iránt érdeklõdnek. A Swansea hátvédje a nagy-brittaniai csapat tagja a Olimpián. A 22 éves játékos többek között a Liverpool, Chelsea és a Tottenham együttesei figyelmét is felketette.

 

 

2012. július 31.

 

 

A QPR együttese már leigazolta Park Ji-Sungot, és kölcsön szerzõdés értelmében megszerezte Fabio da Silvát is a Manchester Unitedtõl. Ám a United egykori támadója, Mark Hughes állítólag most Dimitar Berbatovot nézte ki magának, és megpróbálja a Loftus Roadra csábítani a bolgár csatárt.

 

Korábbi hírek szerint a United átigazolási listáján rajta van az AZ Alkmaar játékosa, Rasmus Elm. Viszont a svéd válogatott középpályást immár a CSKA Moszkva is le kívánja igazolni.

 

 

 

2012. július 30.

 

A The Mirror állítása szerint a Manchester United élénken érdeklõdik a Chelsea bal bekkje, Ashley Cole iránt. Az angol válogatott játékos esetleges megszerzése azután jött szóba a Vörös Ördögöknél, miután az Everton nem fogadta el a Leighton Bainesért ajánlott 12 millió fontot.

 

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!