A Chevrolet mezszponzor lesz

A General Motors és a Manchester United bejelentette, a 2014/15-ös idénytõl hét éven át a Chevrolet a világ legnépszerûbb klubjának a mezszponzora lesz!


A Chevrolet - jelenleg a klub hivatalos autószállító partnere - így a klub 134 éves történelme során mindössze csak az ötödik olyan cég lesz, mely mezszponzori megállapodást köt a Vörös Ördögökkel.

A mai napon bejelentett hírrõl Richard Arnold, a United kereskedelmi igazgatója elmondta: "Ez egy fantasztikus és hosszú távú üzlet a klub számára. Még csak hat hete vagyunk partnerek a Chevrolet-vel, ez idõ alatt már négány fantasztikus ötlettel álltak elõ, amelybõl mindkét fél, valamint a világon lévõ 659 millió szurkolónk is profitálhat. Kulcsfontosságú partnerei az idei túránknak és tudom, élvezték az egészet, köszönhetõen a csodás közönségünknek, akik teltházas mérkõzéseket csináltak Dél-Afrikában, Kínában és fognak csinálni Európában is."

 


"Nagyon izgalmas ez azok számára, akik együtt dolgoznak a partnerekkel minden évben, fúleg amikor egy partner elõlép a legfontosabb szponzorrá. Ez az üzlet mindenki számára elõnyös, aki valamilyen szinten a klubhoz köthetõ, legyen akár szurkoló."

Az USA központú autógyár az Aon-t váltja majd, amely a 2010/11-es szezontól kezdve tölti be a United mezszponzori posztját.

Alan Batey, a General Motors képviselõje elmondta: "Rendkívül büszkék vagyunk, hogy a mi márkánk, a Chevrolet a Manchester Uniteddel csatlakozik valamint a klub szenvedélyes szurkolóihoz, akik a világ minden pontján fellelhetõk. A Manchester United statisztikái lenyûgözõek, de ez a kapcsolat túlmutat a számokon - ez a kapcsolat azzal a mély érzelemmel kapcsolja össze a márkákat, amely körülveszi a csapatot."

 


"Ha figyelembe vesszük a Chevrolet alapértékeit, a szenvedélyes ügyfeleit a világ minden tályán és a 100 éves történelmét, akkor azt mondhatjuk, a Manchester Uniteddel kötött partnerség tökéletesen illeszkedik. Valódi megtiszteltetés, hogy mi lehetünk az ötödik név, amely felkerül erre a valóban ikonikus vörös mezre. Nagy örömmel várjuk az elõttünk álló utat és a lehetõséget, hogy egy ilyen legendás klub partnerei lehetünk."

 

A szponzori megállapodás összegének mértéke nem nyilvános.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!