Giggs és Cleverley búcsúzott

Ryan Giggs és Tom Cleverley esélye, hogy olimpiai éremmel térjenek vissza a Manchester Unitedhez szombaton szerte foszlott, miután a brit csapat tizenegyesekkel 5-4 arányban alulmaradt a negyeddöntõben Dél-Korea ellen.


Miután a találkozó 1-1-es döntetlennel zárult, mindkét Vörös Ördög értékesítette saját büntetõjét, ám Daniel Sturridge kihagyta a sajátját, így Dél-Korea jutott az elõdöntõbe, ahol a Rafaellel felálló brazil válogatott ellen lépnek pályára.

Korábban a nap folyamán Rafael végig a pályán volt Brazília olimpiai csapatában. Kétszer jöttek vissza hátrányból Honduras ellen és végül 3-2-re nyertek a dél-amerikaiak, így bejutottak az elõdöntõbe.

A United védõje kedden este játszik majd Korea ellen az Old Traffordon, a találkozó gyõztese bejut a döntõbe, ahol a Mexikó-Japán mérkõzés gyõztese vár majd rá.

 


Dél-Korea szerezte meg a britek ellen a vezetést a 29. percben Ji Dong-won révén, amit az Arsenal középpályása, Aaron Ramsey egyenlített ki 11-esbõl hét perccel késõbb. A walesi azonban a szünet elõtt újabb büntetõt lõhetett, amit azonban nem tudott értékesíteni.

Cleverley ismét nagyon jónak tûnt a középpályán és végigjátszotta a találkozót, míg Giggs a 85. percben váltotta Craig Bellamyt.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!