Még mindig a Barca a viszonyítási alap

Annak ellenére, hogy az elõzõ szezonban nem nyerték meg a La Ligát és a Bajnokok Ligáját, Mike Phelan szerint továbbra is számolni kell a Barcelonával.


A katalán óriás várhatóan egy sztárokkal tele-tûzdelt kezdõcsapattal áll majd ki, ahol olyan játékosok fogják rohamozni a kaput Göteborgban, mint Lionel Messi, Xavi és Andres Iniesta. Miután 2009-ben és 2011-ben is alulmaradtunk a Bajnokok Ligája döntõjében a Barca ellen, a Unitednél most tisztában vannak azzal, hogy nagy kihívás elé néznek, hogyha csökkenteni akarják a kialakult szakadékot.
 
"Úgy vélem, hogy van egy szakadék" -ismerte el a menedzser asszisztens, Phelan. "De ez a különbség más csapatoknál is fenn áll, nem csak a Unitednél."
 
"A Barcelona rendkívüli - õk már évek óta együtt játszanak, fiatalok és folyamatosan sikeresek tudnak maradni. Nagy kihívás számunkra, hogy velük versenyezzünk. Ez idõbe fog telni, de már nem vagyunk olyan távol tõle. Már három európai fináléban szerepeltünk és egyszer meg is nyertük. Most éhesek vagyunk a sikerre és elfogjuk kapni a Barcelonát."
 
 
Phelan már nagyon várja ezt a nagy barátságos mérkõzést, és Sir Alex Ferguson is vissza fog térni, miután kihagyta a Valerenga elleni döntetlent.
 
"Ez egy nagyszerû találkozó lesz" -tette hozzá az MUTV-nek. "Szokatlan ez, hogy egy másik országban van, de most máson dolgozott. Remélem, hogy egy látványos produkcióval állunk elõ a szurkolóink elõtt, akik nyilván ezért utaztak el. Õ (Sir Alex Ferguson - szerk.) hamarosan megérkezik, itt lesz a csapattal. Készen állunk a Barcelona ellni mérkõzésre."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!