De Gea jól halad

Michael Carrick szerint David de Gea minden egyes alkalommal fejlõdik, legutóbb is kiválóan teljesített a Barcelona elleni összecsapás során.


A 21 éves spanyol igen kiélezettnek tûnt elsõ felkészülési meccsén, miután visszatért az olimpiáról több védést is bemutatott, köztük egy nagyon fontos védést Lionel Messi helyzeténél vagy egy remek vetõdést Pedro fejesénél. Carrick - aki közelrõl figyelhette de Geát, miután a védelemben kapott szerepet - nem kételkedik abban, hogy csapattársa a 2012/13-as szezonban is a fejlõdést tartja szeme elõtt.

"David egyre jobban teljesít" - mondta a középpályás az MUTV-nek. "Tudtuk, hogy képes erre. A menedzser hitt benne és õ egyre erõsebb és erõsebb lett. Fantasztikusan teljesít és nagyon jól véd. Biztos vagyok abban, hogy képes lesz ezt folytatni."

 


Ami saját teljesítményét illeti, Carrick szívesen segíti a védelmet és teljesen fittnek érzi magát az augusztus 20-i, Everton elleni rajtra. Amikor arról kérdezték, milyen belsõ védõként szerepelni, így reagált: "Kicsit gyakrabban megtörténik ez ezekben a napokban. Már a harmadik ilyen eset volt ez a felkészülés során, de jól kijött minden és egy igazán jó ellenfél ellen megfelelõ játék volt mindez."

"Jó volt, hogy 45 percet kaptam. Volt négy meccsem, most egy fél, szóval sokat játszottam. Még 10 nap van a rajtig és ez elegendõ ahhoz, hogy csiszoljunk és élesítsünk dolgokon, hogy készek legyünk az Everton ellen."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!