Anglia hívja Carricket

Michael Carrick 2011/12-es szezonban nyújtott teljesítményét az angol válogatott edzõje, Roy Hodgson is elismerte.


A Manchester United játékosát  Hodgson, meghívta az augusztus 15-i Olaszország elleni barátságod mérkõzésre a nemzeti tizenegybe.
 
A középpályás egyike annak a három United játékosnak, akiket a válogatottba hívtak. Tom Cleverley az olimpiáról érkezve  és Ashley Young az Euro 2012-es szereplését követõen csatlakozik a nemzeti csapathoz.
 
Az angol válogatott törzsvendégeit  Wayne Rooneyt, Danny Welbecket és Steven Gerrardot ezúttal nélkülözi Hodgson, amit a következõképpen kommentált: "Nincs túl sok lehetõségem a válogatásra, ha már van egy állandónak mondható keret. Szeretnék megnézni játékközben egy pár másik tehetséges játékost és a barátságos mérkõzés Olaszországgal, erre remek lehetõséget kínál."
 
Ez az elsõ alkalom 2010 óta, hogy  Carrick játéklehetõséghez juthat, mivel a világbajnokság döntõjében Dél-Afrikában csak a padról követhette a nemzeti csapat játékát.
 
 
"Az utóbbi idõben nem voltam igazán közel a  játékhoz. Úgy gondoltam, ha ugyanez a forgatókönyv vár rám, inkám átadom a helyem másnak." - mondta Carrick az Európa-bajnokságon való szereplésével kapcsolatban.
 
Anglia válogatottja Bernbõl, az olaszok elleni szerdai találkozóról, mindössze 72 órával érkezik vissza hamarabb a Manchester United, Everton elleni elsõ  Premier League mérkõzése elõtt, ami augusztus 20-án lesz.
 

Egyéb válogatott  hírek: Shinji Kagawa a japán csapatot erõsíti majd a Venezuela elleni mérkõzésen, míg Rafael az olimpián szerepel a brazil nemzeti tizeneggyel.  


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!