Joyce bizonytalan a tartalék keretet illetõen

Warren Joyce elégedett játékosai felkészülési szezonban nyújtott teljesítményével az új Barclays Premier League U21-es bajnokság kezdete elõtt, de még bizonytalan a keret összetételét illetõen a szezont megelõzõen.


Bár holnap este még a Neil Simpson Emlékmérkõzés keretében a Manchester United megmérkõzik az Aberdeen gárdájával, ahol számos fiatal játékos juthat majd szóhoz, a következõ tétmérkõzés szobat reggel vár Warren Joyce fiaira, amikor a Stoke Cityhez látogatnak az új U21-es bajnokság nyitányán. Miután számos klub érdeklõdik az iránt, hogy kölcsönvegye a Vörös Ördögök egy-egy tehetségét, így egyelõre még nehéz megállapítani, hogy a szezon kezdetén mely játékosok jöhetnek számításba a tartalékoknál.

 

Miután a pénteki, Peterborough ellen 2-0-ra elszenvedett vereség alkalmával számtalan 2011-ben Ifjúsági FA kupát nyerõ játékos a csapatban volt, így edzõjük úgy érzi, hogy játékosai erõnléte a legfontosabb szempont a szezon kezdete elõtt.

 

"Jól sikerült" - kezdte Joyce, amikor a MUTV arról kérdezte, miként sikerült a felkészülési idõszak.

 

"Igazából két különbözõ csapatról beszélhettünk egy idõben, miután többen a felnõtt csapat túráján is részt vettek, és arról visszatérve megfelelõ meccsrutint kellett szerezniük."

 

"Aztán voltak olyanok is, akik végigdolgozták az egész idõszakot, az edzések mellett számos mérkõzést is játszottak, de megpróbáljuk minél jobban egy szintre hozni a társaságot. Nagyon sokat, és nagyon keményen dolgoztunk, de élveztük, és néhol remek futballal rukkoltunk elõ."

 

 

Az olyanok, mint Sam Johnstone, Marnick Vermijl, Ryan Tunnicliffe, Davide Petrucci, Tyler Blackett, Nick Powell és Federico Macheda kezdõként léptek pályára a London Roadon azt követõen, hogy ott voltak a DHL túrán is, az a mérkõzés pedig remek lehetõséget szolgáltatott arra, hogy megfelelõ erõnléti állapotba kerüljenek az új idény elõtt.

 

"Természetesen nagyszerû lehetõség volt számukra, hogy a felnõtt csapat körül lehettek" - tette hozzá Joyce.

 

"Egy kicsit belekóstolhattak ebbe az érzésbe, de néha ez nehéz is, amikor ilyen messzire kell utazniuk. Amikor ilyen sok utazás van ilyen rövid idõszakba belesûrítve, az azt jelenti, hogy nem tudnak annyit dolgozni, mint azok a társaik, akik itthon maradtak és a normális kerékvágás szerint készülnek."

 

"Egyikük-másikuk nehezen találta meg a Peterborough elleni meccs ritmusát, ami a felkészülési szezonban eléggé csalódást keltõ, és talán csak azt mutatta meg, hogy milyen szinten vannak egy Championshipes csapathoz képest - különösen akkor fontos ez, ha abban reménykednek, hogy egyszer a Premier Leagueben játszanak majd."

 

"Most kivárunk, hogy miként alakul a keretünk, és meglátjuk, hogy ki kerül fel a felnõtt kerethez, és ki megy kölcsönbe. Aztán majd kiderül, miként tudunk a megmaradt játékosainkból dolgozni. Jelen pillanatban eléggé nagy játékosanyagból meríthetek, amely ilyen idõtájban elég szokatlan számomra, de amíg nem látjuk a végleges keretet, addig is azon leszünk, hogy minél jobban felkészüljünk az elõttünk álló mérkõzésekre."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!