2012/13: A szezon hõse...

A United idénynyitó, Goodison Park-i találkozójáig már csak 5 nap van hátra. A Manutd.com újságíróinak véleményét kérdeztük a Vörös Ördögök következõ szezonjával kapcsolatban.


2012/13-ban, vajon melyik United játékos lesz a szezon hõse? 
 
Paul Davies: Sir Alex Ferguson szerint Tom Cleverley a legjobb fiatal középpályás Angliában. A 23 éves box-to-box játékos meghatározó tagja volt az angol csapatnak az olimpián és remek teljesítményt nyújtott a Hannover elleni felkészülési mérkõzés során. Ha Clev tudja tartani formáját, akkor a United középpályája tökéletes lesz és senki nem állíthatja meg a Vörös Ördögöket a trófea visszahódításában.
 
Gemma Thompson: "Nekünk van a világon a legjobb edzõnk és õ tudja, hogyan kell a legtöbbet kihozni a játékosokból" - nyilatkozta Javier Hernandez. Amit én a legjobban szeretnék látni az, a mexikói mesterlövészt újra remek formában. Tizenkét gól lõtt az elõzõ szezonban annak ellenére, hogy sérülésekkel bajlódott. Egy jó formában levõ, gólerõs Chicha nagyon fontos része lehet a United fegyvertárában. 
 
 
Nick Coppack: Bár nehezen indult pályafutása a Unitedben, de szemmel látható fejlõdésen ment keresztül, David De Gea. Még nem volt 21 éves mikor Sir Alex a mély vízbe dobta. Kitartó munkával egyre jobb lett, és sikerült elhallgattatnia az éles kritikákat. Egy erõs, pontos és megbízható kapussá vált, akire a következõ szezonban és talán a következõ évtizedben is bátran számíthatnak a Vörös Ördögök. 
 
 
James Tuck: A brazil középpályást, Andersont is akadályozta néhány õrjítõ sérülés. Úgy gondolom idén láthatjuk majd, ahogyan kiteljesedik tehetsége. Persze tavaly is volt néhány remek megmozdulása, de ha idén elkerülik a sérülések biztos vagyok abban, hogy megmutatja nekünk mire képes.
 
Adam Marshall: Sir Alex bízik Danny Welbeckben. Szerintem a srác máris elsõ osztályú csatár, de a következõ szezonban fog igazán kiteljesedni. Ha elég játéklehetõséghez jut, õ lehet a következõ szezon hõse.
 

 

Steve Bartram: United jobb szárnyán Rafael és Valencia mutatott biztató jeleket tavaly. Ha a brazil játékos képes lesz legjobb formáját hozni és a párost elkerülik a sérülések, akkor nagy támaszai lehetnek a Vörös Ördögöknek. Fabio pedig egy kifinomultabb, érettebb játékosként tér majd vissza a csapathoz a QPR-tõl. 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!