Carrick üdvözli van Persie érkezését

Michael Carrick szerint Robin van Persie közelgõ érkezése nagy különbséget jelenthet majd a 2012/13-as szezon hajrájánál, az elsõ és a második helyezett között.


A Vörös Ördögök az elõzõ szezon utolsó perceiben elbukták a 20. bajnoki címet, és Carrick szerint a holland érkezésével a United be akarja bíztosítani, hogy jövõ májusban ne kelljen ismételten csalódniuk.
 
"Fantasztikus szezont futott (az Arsenallal), és tovább fogja erõsíteni a csapatunkat" - mondta az újságíróknak Carrick az angolok 2-1-es olaszok elleni gyõzelme után szerda este. "Minden bizonnyal nagy lendületet fog jelenteni számunkra."
 
"Õ egy világklasszis futballista és mi mindig is ilyen képességû játékosokat igazoltunk."
 
"Lehet-e nagy különbéget tenni az elsõ és a második között? Nem volt nagy különbség, ezért reményekedünk, hogy célba fogunk érni!"
 
Hangsúlyoznunk kell, hogy van Persie-ügye még nincs borítékolva az Old Traffordon. A játékossal még meg kell egyezni a személyes feltételekrõl és át kell esnie az ilyenkor szükséges orvosi vizsgálatokon is.
 
 
De ez nem akadályozza meg a játékosok és a szurkolók örömét, amely egyike lesz a Manchester United legszenzációsabb játékos igazolásának.
 
"Ha belegondolunk, akkor ez nagyszerû" - mondta Carrick. "Viszont a klub mindig is szilárd alapokon állt, és ez a keret nem csak a pályán lévõ 11 játékosból áll."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!