A szurkolók véleménye RvP érkezésérõl

A United szurkolók lerohanták a Talking Reds oldalát amikor a ManUtd.com bejelentette Robin van Persie érkezését.


Íme egy válogatás az elsõ órák kommentjeibõl.

 

devil26_forlife: Abszolút fantasztikus hír! Nem voltam ilyen izgatott Wayne megszerzése óta. És az oka? Hogy alapvetõen két problémát is kiküszöbõl az érkezése. A Uniteddel elég jó lehet ahhoz, hogy pusztító csapást mérjünk az ellenfelekre. Másodszor, hogy nyomást fog gyakorolni Rooneyra, aki kénytelen lesz összeszedni magát. És hogy sérülékeny? Ez egy olyan dolog ami bárkivel megeshet, benne van a pakliban, de én nem tartok ettõl, mert a Unitedben nem lesz akkora veszélynek kitéve, mivel itt nem õ lesz az egyetlen csatár, akiknek végig kell vinnie a szezont az összes versenyen. Szóval mindent egybevetve van egy újabb világklasszis játékosunk, az õ segítségével úgy érzem négy, vagy talán öt remek szezon van lezsírozva a számunkra!

 
rvpunited: Helló mindenkinek, még új vagyok az oldalon...De annyira boldoggá tesznek az idei remek igazolások, hogy le kell írnom valahol: Remek szezon elõtt állunk! Igazgatottan várom a versenyt!
 
Raphael Thomas: Csodálatos hír! Bár egy kicsit korai, de gratulálok Sir Alex-nek. Ezzel az igazolással végre minden Manchester United rajongó elégedett. Már csak annyi a dolgunk, hogy kövessük a mérkõzéseket és lássuk mit hoznak nekünk ebben a szezonban a srácok. 
 
Big Red Mackem: Ragyogó hír! Majd kiugrottam a bõrömbõl amikor olvastam. Rooney, Van Persie, Welbeck, Hernandez, Kagawa mind csúcsminõségû játékos. Nagyon izgatott vagyok már most a szezon elején, mire lesznek õk képesek a pályán. Továbbá a jövöre nézve is remek kilátásaink vannak Powell, Blackett, Wootton, Cole, Petrucci, hogy csak néhányat említsünk. Hajrá Vörös Ördögök! Szerezzük vissza a trófeát!
 
Montana16: Fantasztikus hír. Egy igazi gólgyáros. Persie és Wazza fantasztikus kilátások.
 
jonta: Ez csodálatos hír! Azt hiszem a Citynek esélye sem lesz megtartani a címet.
 
MURMURURMUM: Történelmi igazolás. Van Persie elismerten a világ egyik legjobb csatára. Csak Rooney és Aguero van vele egy szinten a Premier League-ben és szerintem Rooney a legjobb. Majd kiderül melyikõjük lõ többet.
 
Clazza 15: Fantasztikus aláírás. Robin van Persie-nek még három nagy szezonja lehet, addigra Roo 29, Hernández 27, Danny Welbeck 24 és Will Keane 22 évesek lesznek. Kellenek ennél jobb kilátások? A verseny a csapaton belül lehetõvé teszi, hogy igazi világklasszisokká nõjenek a fiatalok is.
 
Nemento: Beismerem úgy ugráltam örömömben, amikor megláttam, mint egy gyerek. Visszaáll a természet rendje, újra a United lesz a bajnok!
 
marc73uk: Remek hír. Úgy érzem Eric Cantona korszaka fog visszatérni RvP igazolásával (csak egy kicsit többért), de újra támad a Vörös csapat.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!