Fletcher: Ez csak rólunk szól

Darren Fletcher szerint a Manchester Unitednél saját magukkal kellene foglalkozniuk, nem a listavezetõ Chelseavel.


A Vörös Ördögök ebben az idényben elsõ alkalommal tudtak egymás után kétszer nyerni a bajnokságban, amely egy Stoke City elleni idegenbeli sikert és egy nehezen kiharcolt Tottenham elleni hazai gyõzelmet jelentett. A Chelsea elõnye továbbra is öt pontos, miután megfordították és megnyerték a Blackburn Rovers elleni mérkõzést, azonban Fletch - aki kimagaslott a mezõnybõl a Spurs ellen - úgy érzi a United egyre egyenletesebb teljesítménye optimizmusra adhat okot.

 

"Nekünk csak magunkkal kell foglalkoznunk" - mondta a középpályás a MUTV-nek.

 

"Tudtuk, hogy a Chelsea egy késõi góllal megszerezte a gyõzelmet, de mi csak a mi meccsünkre koncentráltunk."

 

"Hogy mi történik a Chelseanél azt nem tudjuk befolyásolni, de azt igen, hogy mi történik a Manchester Unitednél. Mindig ezt mondja a menedzserünk és a játékostársaim is, úgyhogy most is csak az elõttünk lévõ céljra figyeltünk és csak az lebegett a szemünk elõtt, hogy megszerezzük a három pontot és folytatni tudjuk nemrég megkezdett jó sorozatunkat."

 

 

"Szerettünk volna több helyzetet kialakítani a második félidõben a Spurs ellen, de a játékunkat meggyõzõnek és magabiztosnak éreztük még 1-0-nál is. Nekik nem volt annyi helyzetük, mert a helyzet magaslatán álltunk. Nem engedtük hogy mögénk kerüljenek, mi birtokoltuk többet a labdát is."

 

"Az egész szezon során jól játszottunk összességében. Az egyetlen alkalom, amikor ez nem volt elmondható, az szerintem a Sunderland ellen volt. Azt leszámítva, mindig mi voltunk a jobbik fél és ha az elkövetkezendõ idõkben a teljesítményünket gyõzelmekre tudjuk váltani, akkor felfelé vezethet az utunk."

 

Fletcher együttérez az ellenféllel, akik biztosan frusztráltak voltak Nani gólját követõen, de úgy érzi, ez a bizarr gól csak az igazságot szolgálta.

 

"Tudtam, hogy a bíró nem fújt szabálytalanságot és a labda még játékban volt" - tette hozzá.

 

"A kapus kissé össze volt zavarodva, lerakta a labdát, Nani meg berúgta."

 

"A Tottenhamet biztos bosszantja ez az egész, és talán jogosan is, de azt azért nem árt megjegyezni, hogy egyértelmû tizenegyes szituáció elõzte meg, így a helyzet végül igazságot szolgáltatott."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!