Transfer Center - 2012. augusztus 20-26

A Spurs vinné Andersont és talán Nanit is.


2012. augusztus 26.

 

Dailymail szerint, a Manchester United kész fontolóra venni a Spurs 15 millió fontos ajánlatát a brazil középpályás Andersonért, és talán Nanit is hajlandóak lennének megfelelõ összeg ellenében átengedni a Premier League rivális csapatnak. Nani nem vett rész a tegnapi találkozón és egyelõre nem sikerült megállapodnia klubjával, új szerzõdésével kapcsolatban. Andre Villas-Boas elmondta, jelenleg mindenképpen egy minõségi középpályás élvez prioritást a Spurs transzfer céljaiban.

 

2012. augusztus 23.

 

A Goal.com értesülései szerint a Vörös Ördögök menedzsere, Sir Alex Ferguson kész lenne kölcsönvenni a francia védõt, Philipe Mexes-t, hogy a hátsó négyest ért sérüléshullámot valamelyest enyhítse. Az AC Milan már eladta Thiago Silvát a PSG-nek, de Massimiliano Allegri nem tervez hosszú távon a francia játékossal.


Lapétesülések szerint a Manchester United a QPR együttesével harcol annak érdekében, hogy megszerezze a Saint-Etienne 17 éves védõjét, Kurt Zouma játékjogát.

 

2012. augusztus 22.

 

A calciomercato.com arról számolt be, hogy Dimitar Berbatov játékjgáért a Dinamo Kijev is beszállt a versenybe, ám a bolgár csatár állítólag a Fiorentina csapatához fog szerzõdni.

 

A Pachuca megerõsítette a United érdeklõdését a 2012-es Olimpiát is megjárt mexikói középpályás, Hector Herrera iránt. A játékos klubjának sportigazgatója, Andres Fassi a következõket mondta az ESPN Desportes-nek: "Hivatalos megkeresés történt, amelyet dokumentumokkal tudunk igazolni, de semmit több."

 

2012. augusztus 20.

 

Kaká-ért nagy az érdeklõdés, többek között a Galatasaray és az egykori klubja az AC Milan is szeretné kölcsönvenni a Real Madrid középpályását, de a 30 éves játékos kinyilvánította, hogy õ egyedül a Unitedhez csatlakozna. A metro.co.uk szerint, Sir Alex is szívesen erõsíteni egy újabb nagy névvel csapatát, de fejtörést okoz a skót trénernek, hogy megéri-e közel 250.000 fontos heti bért fizetnie a brazil csillagnak, aki az elmúlt években rengeteg sérüléssel küszködött. Bár, ha Ferguson átengedné Berbatovot a Sunderlandnek, talán utat csinálhatna Kaká-nak.


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!