2012/13: A kezdõ XI

A ManUtd.com munkatársai próbálják megtippelni a mai kezdõt.


Tippeld meg, kik lesznek a kezdõ tizenegyben a United nyitómérkõzésén! 

 
Adam Marshall: Rio Ferdinand hiánya miatt én Scott Woottonra vagy Michael Keane-re tippelek, bár  Michael Carrick is szóba jöhet. Szeretném a kezdõben látni Shinji Kagawát, Robin van Persie pedig valószínûleg a padon várja majd, hogy beállhasson. United: De Gea, Rafael, Carrick, Vidic, Evra, Valencia, Scholes, Cleverley, Nani , Kagawa, Rooney.
 
Gemma Thompson: Az izgalmas nyári igazolásoknak köszönhetõen nehezebb kitalálni, mint valaha, kiket küld ma pályára kezdõként Sir Alex. Kagawa már mutatott ígéretes jeleket, Tom Cleverley és Michael Carrick is kitûntek legutóbb. Az új huszasunk feltehetõen a padról beállva megmutatja ma játékát, bár az sem kizárt, hogy Sir Alex egy merész húzással a kezdõbe teszi. United: De Gea, Rafael, Carrick, Vidic, Evra; Cleverley, Scholes, Kagawa, Valencia, Rooney, Young.
 
James Tuck: Úgy gondolom, hogy Carrick helyettesíti majd Ferdinandot, így Cleverley kezd középen. A többi elsõ 6 attól függ, hogy Kagawa debütál-e a mai mérkõzésen kezdõként. Ha igen, akkor Wayne Rooney mögött, Persie pedig a padon lesz.  Az  Everton elleni meccsek mindig nagyon szorosak, így nagy figyelmet kell majd fordítani a védekezésre. United: De Gea, Valencia, Carrick, Vidic, Evra, Nani, Scholes, Cleverley, Young, Kagawa, Rooney.
 
 
Nick Coppack: Úgy gondolom, Sir Alex a legfittebb játékosait veti majd be, azokat, akik a legtöbbet játszottak a felkészülésen vagy hazájuk képviseletében. A gyorsaság és az összpontosítás fog fõ szerephez jutni az Everton ellen. Ezért fontos, hogy a felkészülés alatt legtöbbet szereplõ játékosok lépjenek ma pályára. Szerintem, ha jól állunk és 1-2 góllal vezetünk, a második félidõben azért van Persie is bemutatkozhat majd a United színeiben. United: De Gea, Rafael, Carrick, Vidic, Evra, Valencia, Kagawa, Cleverley, Nani, Rooney, Hernandez.
 
Paul Davies: Játsszon vagy ne, van Persie? Ez itt a kérdés, ami biztosan kellemes fejtörést okozhat most Fergusonnak.  A védelemben Rio hiányát megoldja. A középpályán a Cleverley és   Scholes páros remek opció. Elõl viszont már nem ilyen egyszerû a helyzet. Bedobja vajon a mélyvízbe gólerõs igazolását, vagy a már jobban beilleszkedett Kagawával kezd?  Én az utóbbira tippelek, viszont van Persie biztosan ott lesz a padon és talán szerephez is jut a mérkõzés valamely szakaszában. United: De Gea, Rafael, Carrick, Vidic, Evra, Valencia, Cleverley, Scholes, Nani Rooney, Kagawa.
 
Steve Bartram: Rio sérülése miatt akár Jonny Evans is képes lehet kezdeni ma este, vagy esetleg Carrick lép a helyére? Nehéz megjósolni. Ha az utóbbi lesz, akkor Cleverley és Scholes is remek párost alkothatnak középen. Én is úgy gondolom a felkészülési idõ alatt legtöbbet játszó játékosok kezdenek ma. United: De Gea, Rafael, Vidic, Carrick, Evra, Cleverley, Scholes; Valencia, Kagawa, Nani, Rooney.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!