Curzon Ashton 1-1 Manchester United

A Vörös Ördögök fiataljainak meg kellett elégedniük a döntetlennel, miután Kristian Dennis egyenlíteni tudott a tegnap esti találkozó végén.


Connor Hampton és Gladstony is ápolásra szorult a találkozó elején, amit nem sokkal késõbb United gól követett. Josh Ollerenshaw csak kiütni tudta Tom Lawrence lövését, szerencsétlenségére éppen az érkezõ Jack Barmby elé került a labda, aki nem hibázott és megszerezte a vezetést a vendégek számára.

Jonny Sutherland - akit behívtak az angol U19-es válogatottba - volt a két kapus közül a foglalkoztatottabb, Samuel Walker két, és Lee Blackshaw egy próbálkozásánál is a helyén kellett lennie. Warren Joyce csapata kis megingást követõen visszanyerte az irányítást, Reece James tüzelt kapu fölé, majd Gyliano van Velzen helyzete kerülte el a kaput, miután tetszetõsen passzolgatott Gladstonyval.

Van Velzen passza után Lawrence sem talált kaput, ám ahogy közeledett a félidõ, a United egyre pontosabb lett lövések terén. Ollerenshaw-nak kellett védeni van Velzen, Gladstony és a csapatkapitány Luke Giverin helyzeténél is, életben tartva csapata esélyeit. A félidõt egy Lawrence lövés zárta le, de ez a kísérlet nem talált kaput.

A második játékrészre úgy jött ki a pályára Gladstony, hogy gólt fog szerezni. Gyorsan jött is két próbálkozás. Elsõ a jobb kapufa mellett suhant el lövése, majd Ollerenshaw-nak kellett összeszednie minden tudását, hogy megakadályozza a brazilt a gólszerzésben. Ügyes cselek után Barmby lerázta magáról Stuart Cookot, de Adnan Januzaj - aki a közelmúltban nagyszerûen szerepelt az Aberdeen ellen - lapos lövése elkerülte a kaput.

A hazaiak ismét emelték a tempót és a második játékrész felénél közel jártak az egyenlítéshez. Sutherlandnek figyelnie kellett több alkalommal is, köztük Walker és Scott Metcalfe lehetõségénél is, hogy meghiusítsa a Curzon Ashton próbálkozásait.

Ám a United ismét visszanyerte passzjátéka ritmusát és újból veszélyeztetett. Januzaj többször is ígéretes labdákkal szolgálta ki a társakat, de Hendrie is csak kapu mellé lõtt. A találkozó végén a hazaiak beszorították a Vörös Ördögöket és meg is lett az eredménye, Kristian Dennis távoli lövése talált utat Sutherland kapujába.

A találkozó érdekessége volt még, hogy Warren Joyce lecserélte Barmbyt, majd néhány perc múlve csereként beállította a csapatba ismét.


Jack Crompton Trophy
Curzon Ashton 1-1 Manchester United
Tameside Stadium

United: Sutherland - Veseli, McCullough, Ekangamene, James - Januzaj, Giverin, Gladstony, Lawrence - van Velzen(Barmby 78.), Barmby(Hendrie 59.)
Nem használt cserék: Daehli, O'Hara

Gólszerzõ: Dennie 88' illetve Barmby 9'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!