Ferguson: Továbbra is hiányos a védelem

Sir Alex Ferguson elismerte, a Vörös Ördögök még mindig sérülési problémákkal küszködnek a védelem terén, bár Phil Jones már visszatért az edzésekbe.


A United tervezi hazai debütálását Robin van Persienek a Fulham elleni találkozón, de a fõ hangsúly jelenleg Jonny Evans-en van, aki még nem kész a visszatérésre. Talán Patrice Evra helyettesíthetné, ha az új igazolás Alexander Büttner is debütálna.
 
"Vissza kell hívni Brucet és Pallistert!" - viccelõdött Ferguson, aki kénytelen volt a Goodison ParkbanMichael Carricket betenni Nemanja Vidic mellé a védelembe.
 
"Phil Jones már edz, de a holnapi szereplés még túl korai lenne számára. Robin együtt van a csapattal hétfõ óta és talán a hazai mérkõzés megfelelõ alkalom lesz arra, hogy  szokja a játékot a Unitedben. Nagyjából ugyanaz a keret lesz mint hétfõ este, kiegészülve Alex-szel. Evra játszhatna középen, volt már erre példa a múltban, de egyelõre úgy tervezem Alex padon lesz holnap. 
 
 
A skót tréner teljes mértékben tisztában van azzal, az Everton elleni vereség nem a legjobb indítása volt a szezonnak, de kemény tesztként értékeli a nyitómérkõzést, amin a Fulham elleni találkozó alkalmával szeretne javítani csapatával.
 

"Elmentem megnézni a Fulhamet múlt szombaton, és nagyon jól játszottak. Sok tapasztalt játékosuk van, nagy részük 30-on felüli, de a hazai pálya elõnyeit kihasználva gyorsan el kell feledtetnünk a rajongókkal a hétfõ estét."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!