Ronaldo áll Nani sikere mögött

Luis Nani elárulta, hogy Cristiano Ronaldo kulcsfigurája annak, hogy milyen játékossá vált, mióta az Old Traffordra igazolt.


Ronaldo 80 millió fontért hagyta el a Manchester Unitedet a múlt nyáron, hogy beteljesíthesse gyerekkori álmát, és a Real Madridban játszhasson.

 

Távozásával sokan úgy gondolták, hogy honfitársa, Nani léphet az örökébe, és az aranylabdás szélsõ bíztatta is az egykoron szintén a Sporting Lisszabonnál pallérozódó játékost, hogy töltse be a távozásával keletkezõ ûrt, amely eredményeként azóta vezéregyéniséggé vált Manchesterben.

 

"Cristiano mindig ott volt nekem. Nagyon jó barátok vagyunk, sokat segít abban, hogy egyre jobb lehessek - még mióta Madridban van, azóta is nagyon sokat beszélünk" - mondta Nani a The People-nek.

 

"Nagyszerû, ha az embernek van egy ilyen barátja, olyan aki meghallgat és egyben bíztat is."

 

"Remekül alakulnak a dolgaim ebben a szezonban és most az emberek már az igazi Nanit láthatják. A csapatban nyújtott teljesítményem nagyon jó, de ennél is többet szeretnék, ehhez pedig tanulnom és fejlõdnöm kell."

 

 

Nani, karöltve a többi csapatnál lévõ fiatal játékossal, bebizonyították idén is, hogy Sir Alex Ferguson nem véletlenül ül már közel negyed évszázada a Manchhester United kispadján, és tovább erõsítik a skót menedzser hírnevét, ami a fiatalok beépítését illeti.

 

"A menedzser már eddig is hatalmas szerepet vállalt a jelenlegi formámban. Minden fiatal játékossal volt találkozója, mert most már egyre több lehetõséghez fogunk jutni" - tette hozzá.

 

"Mindig mély benyomást tesz a fiatal játékosokra azzal, hogy elmondja, mennyire fontos egyre jobbnak lenni. A United egy hatalmas klub, amelynek mindig gyõznie kell, úgy minden játékosnak, aki pályára lép a csapat színeiben, tudnia kell, hogy a világ legjobbját kell nyújtania."

 

"A menedzser közölte velünk, hogy azért vagyunk itt, mert mi vagyunk a legjobbak. Az utóbbi idõben a fiatalokra is egyre nagyobb szerep hárult, egyre több lehetõséget kaptak."

 

"Fejben nagyon rendben kell lennünk, és ha elérkezik az idõ, hogy ránk van szükség, akkor arra kell gondolnunk, hogy mire vagyunk képesek, és hogyan kell gyõznünk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!