Henriquez lesz az utolsó érkezõ

Sir Alex Ferguson ma megerõsítette, Angelo Henriquez lesz a United ötödik és egyben utolsó nyári igazolása, miután a hétvégén az Old Traffordra érkezik a fiatal.


Az ígéretes chilei csatár már elköszönt jelenlegi csapattársaitól és hamarosan csatlakozik a Vörös Ördögökhöz, mellyel egy álma válik valóra. Sir Alexet lenyûgözte a fiatal támadó fejlõdése az elmúlt néhány év során, ami alatt figyelték õt.

"Henriquez visszatérõben van Manchesterbe" - jelentette ki a menedzser. "Vissza kellett még mennie Chilébe, mert kedden kapta meg a munkavállalási engedélyét. Opciós jogunk volt rá azóta, hogy 14 évesen csapatával játszott a mi utánpótlás csapatunk ellen."

"Folyamatosan kapcsolatban voltunk vele és amint 18 éves lett, el kellett döntenünk, újabb egy évig figyeljük, vagy leigazoljuk. Ám a chile U20-as válogatottban igen jó nyara volt, ezért úgy véltük, nem érdemes várnunk."

 


"Az opciós jogunk miatt számos klub érdeklõdése csak érdeklõdés maradhatott. De sokáig nem lehet húzni egy opciót sem, tehát úgy döntöttünk, leigazoljuk. Gyors és remek befejezõ csatár, ráadásul 18 éves sráchoz képes elképesztõ fizikummal is bír. Vasárnap már itt kell lennie."

Bár nem valószínû, hogy a pletykák lecsillapodnának esetleges érkezõkrõl augusztus végéig, Sir Alex megerõsítette, nem lesz több igazolás a nyáron: "Biztosan nem vásárolunk mást. Sõt távozóról sem folytatunk tárgyalásokat."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!