Carrick izgatott az újoncok miatt

Michael Carrick szerint az Old Traffordon mindenkit felvillanyozott a számos új arc.


Sir Alex ma reggel mutatta be a United negyedik nyári igazolását, Alexander Büttnert és várhatóan a jövõ hét elején az ötödik is megérkezik Angelo Henriquez személyében.

A két említett fiatalember Robin van Persie(Arsenal), Shinji Kagawa(Dortmund) és Nick Powell(Crewe) után került a klubhoz a nyár során. A játékosok számának növekedése azt is jelenti, hogy a posztokért is nõnek a versenyek, ám Carrick ragaszkodik ahhoz, ez csakis pozitívan hat a Vörös Ördögökre.

"Amikor azt látod, hogy top játékosok jönnek ki az ajtón, az mindenkit felemel" - mondta Carrick a Manutd.com-nak. "Ez mindenkit pozitív hangulatúvá tesz, mert ez azt jelenti, hogy a csapat elõre halad, de közben azt is tudom, hogy jól kell szerepelni, ha a csapatban akarsz maradni, mindez pedig segít ahhoz, hogy magasan legyen a mérce."

 


"Csak rajtunk múlik, hogy megtanuljuk az újak erõsségeit, õk pedig beilleszkedjenek a rendszerünkbe. Biztos vagyok abban, hogy a szezon elõrehaladtával ez egyre jobb lesz. Jelenleg pontokat kell szereznünk és ezt el is kell kezdenünk."

Az Everton elleni kudarc után Carrick szerint a figyelem már teljesen arra összpontosul, hogy a Fulham ellen a hazai pályán a maximális pontszámot zsebelje be a gárda.

"A hétfõi eredmény visszaesés volt, de azóta próbáltunk összpontosítani és koncentrálni a következõ mérkõzésre. Tudtuk, hogy az Everton elleni meccs nehéz lesz, ez nem is lepett meg minket. Elég korán jött az elsõ vereség, korábban, mint vártuk és reméltük, úgyhogy nagyon fontos, hogy most a gyõzelmekbe meneküljünk."

 

"Nem hiszem, hogy az Everton elleni eredmény miatt a Fulham elleni mérkõzés még fontosabb lenne. Ennél a klubnál minden meccs miatt van nyomás, teljesen mindegy, milyen találkozóról van szó. Nem fogjuk másképp megközelíteni a szombati összecsapást, mint ahogy szoktuk, de nyilván jó lenne, ha már lenne pontunk."

"A Fulham jól kezdte a szezont. A nyitó meccsükön öt gólt lõttek, így tele lesznek önbizalommal. Másabb lesz ez, mint az Everton elleni, de ha azt tesszük, amit akarunk, akkor remélhetõleg veszélyesek leszünk rájuk."

 


"Egy meccs nem fogja megváltoztatni a szezonunkat. Persze, jó lett volna megnyerni az elsõ meccsünket, de nem így lett, túl kell lépnünk. Ahogy halad elõre a szezon, az új igazolások úgy fognak egyre jobban beilleszkedni, ezáltal a csapat javulni fog. Most minden arról szól, hogy néhány gyõzelmet arassunk és lendületbe kerüljünk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!