Ferguson élvezi Robin hatását

Sir Alex Ferguson elismerte, izgatottan várja, hogy csapata támadó hangulatát Robin van Persie játéka hogyan erõsíti majd az elkövetkezendõ Premier League mérkõzéseken.


A korábbi Arsenal csatár hétfõn, az Everton elleni mérkõzésen debütálhatott a Vörös Ördögök csapatában, de Ferguson szerint a második félidõben rövid idõre beállt játékosnak még nem volt lehetõsége a kibontakozásra. Továbbá reméli, hogy a tavalyi év labdarúgójának választott Robin hamarosan összhangba kerül új csapatával és nagy erõsítés lesz a Vörös Ördögök számára.

 
 
"Izgatott vagyok és nagyon várom Robin van Persie szereplését" - mondta Sir Alex.
 
"Õ egy remek csatár, aki nagy tapasztalattal bír posztján. Várom, hogy minél hamarabb fõszerepbe kerüljön a játékával. Érkezésének a lényege, hogy valami újat hoz a csapatba, ami minden játékosra ösztönzõleg hat. Remélhetõleg hozza a tavalyi rekordját és ez majd Wayne-t is még eredményesebb játékra sarkallja, de nem csak õt, hanem a többieket is inspirálni fogja.
 
"Tudjuk, hogy Chicharito, Robin, Wayne és Danny mindannyian más és más típusú játékosok és ez egy fantasztikus lehetõséget ad a számomra a legnagyobb attrakcióra."
 
Bár van Persie nem készülhetett együtt a Vörös Ördögökkel a szezon elõtti túra során, a skót tréner utalt rá, hogy kezdõként lép majd pályára a mai Fulham elleni találkozón.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!