U18: Spurs 3-4 United

A Manchester United U18-as csapata megszerezte az idei szezon elsõ gyõzelmét, miután egy hétgólos meccsen legyõzte a Tottenhamet.


Ben Pearson szerezte a gyõztes találatot, hét nappal azt követõen, hogy a Stoke elleni, hazai 1-2 során õ szrezte a Vörös Ördögök egyetlen gólját. Pearson mellett ezen a találkozón még betalált a nuneatoni születésû Louis Rowley, a klub tavalyi év fiatalja, Mats Daehli és a fiatal északír középpályás, Paddy McNair.

Rowley kezdte meg a gólgyártást a Spurs edzõ pályáján, fejese után azonban a hazaiak egyenlítésében is benne volt, amikor egy beadás pattant be róla Pierluigi Gollini kapujába.

Ezt követõen a kapufákat döngették meg a csapatok, elõbb a Vörös Ördögök szabadrúcából találták el a lécet, majd a Spurs is csak kapufáig jutott. Ám jött Mats Daehli, aki ismét a Unitednek szerzett vezetést, sõt az élénken játszó James Wilson 3-1-re is módosíthatta volna az állást, ám nagy helyzete végül kimaradt. A szünet elõtt mégis sikerült egyenlíteni a hazaiaknak, így 2-2-vel vonultak az öltözõbe a csapatok.

Fordulás után McNair közelrõl talált a hálóba, de a Spurs harmadszor is ki tudott egyenlíteni, ám negyedjére már nem sikerült, Pearson góljával végül 4-3-ra a vendégek diadalmaskodtak.

U18-as bajnokság
Tottenham Hotspur 3-4 Manchester United

United: Gollini - Love, Grimshaw, McNair, Rowley - Weir, Pearson, Rothwell, Daehli - Byrne(Dalley), Wilson
Nem használt cserék: Sutherland, McConnell.

A United gólszerzõi: Rowley, Daehli, McNair, Pearson

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!