Transfer Center - 2012. aug. 27 - szept. 2.

A Levante kölcsönvenné Machedát.


2012. augusztus 31.

 

A tuttomercatoweb.com értesülései szerint a Levante kölcsön szeretné venni a Manchester United fital támadóját, Federico Macheda-t.

 

 

2012. augusztus 30.

 

A Fiorentina megerõsítette, Dimitar Berbatov visszautasította a klub ajánlatát. A bolgár játékos családi okokra hivatkozva szívesebben maradna Angliában, ezért az átigazolási szezon utolsó napjaiban készen áll arra, hogy csatlakozzon Fulham csapatához.

 

 

2012. augusztus 29.

 

 

A Gazzetta dello Sport szerint a Fiorentina 5 millió euró ellenében megállapodott a Uniteddel Dimitar Berbatov átigazolásával kapcsolatban. Ezt az összeget három részletben kell kifizetniük játékosért, továbbá a bolgár támadó már engedélyt kapott rá, hogy Firenzébe utazhasson, hogy átessen az ilyenkor szükséges orvosi vizsgálatokon.

 

 

 

 

2012. augusztus 28.

 

A hírek szerint a Zenit Szentpétervár egy 25 millió fontos ajánlatot tett a United szélsõje, Nani játékjogáért, aki jelenleg még nem tudott megállapodni a szerzõdéshosszabítását illetõen a Vörös Ördögökkel. Állítólag Nani képviselõi hamarosan megbeszéléseket fognak folytatni a Zenittel.

 

 

2012. augusztus 27.

 

 

A The Daily Mirror arról számolt be, hogy a Leicester City fiatal védõje, Laim Moore iránt többek között a Manchester United is érdeklõdik. A 19 éves középhátvédet a hétvégi, Blackburn elleni Championship bajnoki alkalmával állítólag Jim Lawlor is megfigyelte.

 

 

A The Daily Mail éretsülései szerint a Bursaspor együttese szívesen kölcsönvenné Federico Macheda-t. 

 

 

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!